Σοφία Αλιμπέρτη: Εικόνες από τη νέα καθημερινότητά της στην Πάρο!

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αφήσει πίσω της για τα καλά την ζωή της στην Αθήνα και βιώνει μία νέα καθημερινότητα στην Πάρο! Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια αποφάσισε στο απόγειο της τηλεοπτικής της καριέρας να εγκαταλείψει τα πάντα, να αρνηθεί τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να ζήσει δηλαδή μόνιμα στο αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί.

Η πρώην ηθοποιός έχει εγκατασταθεί στην Πάρο ήδη από το 2013 και πλέον έρχεται όλο και πιο σπάνια στην πρωτεύουσα. Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Gala, η Σοφία Αλιμπέρτη μένει σε ένα όμορφο συγκρότημα κατοικιών στο Υστέρνι, ενώ έχει ανοίξει ένα υπέροχο art cafe στη Νάουσα, σε ένα ειδυλλιακό σημείο δίπλα στο κύμα.

Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό, η αγαπημένη ηθοποιός έχει αφήσει πίσω της όλη την lifestyle αισθητική και πλέον κυκλοφορεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με απλά άνετα ρούχα, όπως φαρδιές παντελόνες και άνετες πουκαμίσες. Ωστόσο το εκπληκτικό σώμα της Σοφίας δεν κρύβεται! Η ηθοποιός και πλέον επιχειρηματίας μπορεί να διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της αλλά παραμένει πιο όμορφη από ποτέ.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More