Σοφία Αλιμπέρτη: Σπάνια φωτογραφία από τη βόλτα της στην Πάρο! Το μήνυμά της για τους φίλους της

Η Σοφία Αλιμπέρτη αγαπημένη ηθοποιός και μητέρα δυο αγοριών πήρε πριν αρκετά χρόνια την απόφαση να ζήσει το υπόλοιπό της ζωής της στην Πάρο και να αποτραβηχτεί από το χώρο της τηλεόρασης και της showbiz!

Όταν έρχεται στην Αθήνα αγαπά να περνά το χρόνο της στη Γλυφάδα, αλλά η Πάρος παραμένει η μεγάλη της αγάπη! Και μπορεί οι δυο γιοι της από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο να μεγάλωσαν αρκετά αλλά η Σοφία είναι πάντα διακριτικά στο πλευρό τους. Μάλιστα πρόσφατα δεν μπόρεσε να κρύψει τη μεγάλη της χαρά για την επιτυχία του γιου της Νικόλα Βαρθακούρη ή Good Job Nicky, που έκανε επιτυχία με την δυναμική του είσοδο στη μουσική βιομηχανία.

Η Σοφία σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες της στα social media και δεν κάνει καθόλου κοσμικές εμφανίσεις ωστόσο χθες βράδυ δημοσίευσε μια φωτογραφία της κάνοντας βόλτα με τον τετράποδο φίλο της στην Πάρο και ήταν μια κούκλα! Η ηθοποιός με chic casual ντύσιμο λευκή φόρμα, λευκό πανωφόρι και αθλητικά ήταν πιο fit από ποτέ!

“Στηρίζω τους ανθρώπους που αγαπώ!!! Στηρίζω εκείνους που με στηρίζουν με κάθε τρόπο μέσα στα χρόνια!!! Στηρίζω την οικονομία του τόπου που αγαπώ να ζω!!! Στηρίζω τους φίλους μου”!!! έγραψε η Σοφία θέλοντας να στηρίξει τα καταστήματα ένδυσης της Πάρου αλλά και τα καφέ με τα οποία έχει ασχοληθεί εδώ και χρόνια και τα οποία πλήττονται αυτή τη στιγμή από την πανδημία και τα μέτρα που έχουν ληφθεί

Read More

And More