Σοφία Αλιμπέρτη: «Τώρα δεν υπάρχει ο έρωτας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν με αφορά»

Η Σοφία Αλιμπέρτη επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τον ANT1 και την καθημερινή εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», 14 χρόνια μετά  την τελευταία της συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Μιλώντας στο περιοδικό OK! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο, η παρουσιάστρια αναφέρεται στην περίοδο που έζησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην Πάρο, αλλά και στο νέο της ξεκίνημα, μετά από 14 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας. Μεταξύ άλλων, η Σοφία Αλιμπέρτη απαντά και για τη σχέση που είχε στο παρελθόν και δεν έγινε ποτέ γνωστή στα media.

«Όταν ζω έναν έρωτα, δεν έχω μυαλό για δουλειές» μου είχες πει σε μια παλιότερη συνέντευξη. Ήταν υπεκφυγή; Τότε που το έλεγα αυτό εννοούσα. Μπαίνω πολύ με την καρδιά μου μέσα στα πράγματα. Και σου λέω ότι όταν είμαι ερωτευμένη θέλω να το ζήσω αυτό, να το ζήσω όλο. Δεν μπορεί να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Οπότε δεν μπορώ να κάνω και τη δουλειά μου.

Τώρα δεν υπάρχει ο έρωτας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν με απασχολεί, δεν με αφορά σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Δεν είναι στα άμεσα ενδιαφέροντά μου. Περνάς πάρα πολύ καλά χωρίς κάποιον δίπλα.

Μάθαμε για σένα μετά από επτά χρόνια ότι ήσουν με κάποιον. Καλά, μεταμφιεσμένοι κυκλοφορούσατε;

«Κανονικά κυκλοφορούσαμε. Το έκανα όταν δεν υπήρχαν αυτά τα Μέσα, το ’97 -’98. Τώρα δεν ξέρω αν θα μπορούσε κάποιος να το κρύψει. Βιωματικά σ’ το λέω, ότι έχει να κάνει σχέση με το πόσο σε έχουν στοχοποιήσει. Δηλαδή, αν καταλάβουν ότι πουλάς, δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία. 

Έχουν έρθει με κάμερες μέσα στο σπίτι μου να πάρουν εικόνες, χωρίς να έχει ζητήσει κανείς την άδειά μου, χωρίς να έχω ανοίξει την πόρτα. Αυτό δεν το προκάλεσα ποτέ. Έρχονταν να με καταγράψουν, όπως και να ήμουν. Δεν έχω πάρει ποτέ κανέναν τηλέφωνο “θα είμαι εκεί, έλα να με τραβήξεις φωτογραφίες”, το θεωρώ αυθαιρεσία. 

Δεν τη φοβάμαι την αλήθεια, αλλά το να βγαίνω με σένα και να μας τραβάει κάποιος φωτογραφία και την άλλη μέρα να σε έχω σύντροφο, ε, αυτό δεν το γουστάρω. Πρέπει να σέβονται όλοι ότι κάποια στιγμή θέλω να τη ζήσω ιδιωτικά», απάντησε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Δες απόσπασμα της συνέντευξης στο περιοδικό OK! από την εκπομπή «Mega Καλημέρα»:

Read More

And More