Σοφία Δανέζη: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της παίκτριας του Big Brother και η απώλεια του πατέρα της – Όσα αποκαλύπτει η αδερφή της στο TLIFE (pics)

Κάτι παραπάνω από δύο μήνες είναι κλεισμένοι μέσα οι παίκτες στο Big Brother. Ο “Μεγάλος Αδερφός” της νέας εποχής προβάλλεται καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, έχοντας αποκτήσει φανατικό κοινό. Σίγουρα μία από τις παίκτριες που ξεχωρίζει μέσα στο σπίτι είναι η γνωστή τραγουδίστρια, Σοφία Δανέζη

Η 32χρονη Σοφία είναι μεγαλωμένη στη Γερμανία, κάνει καριέρα στο χώρο της ελληνικής μουσικής, ενώ εντυπωσίασε το κοινό με την επανεκτέλεση της επιτυχίας «Βρήκα το κλειδί». Μάλιστα, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως η Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρη Πανταζή, Θάνο Πετρέλη κ.ά. Μέσα στο παιχνίδι έχει σίγουρα κερδίσει τις εντυπώσεις με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, καθώς η Σοφία δεν μασάει τα λόγια της και δεν δέχεται από κανέναν κριτική. Δεν είναι λίγες οι στιγμές, μάλιστα, που έχει συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό μιλώντας για τη ζωή της αλλά και για την απώλεια του πατέρα της πριν έξι χρόνια, γεγονός που της στοίχισε…

«Έχω μεγαλώσει ουσιαστικά μόνη μου. Είχα τον πατέρα μου, αλλά έφυγε από τη ζωή όταν ήμουν 25 χρονών. Ήμουν πάρα πολύ κοντά με τον πατέρα μου. Για δύο χρόνια τρέξαμε πάρα πολύ. Ήταν πολύ δύσκολα. Τελικά έφυγε. Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν μπορείς να μιλήσεις για αυτό το πράγμα, όταν χάνεις τον πατέρα σου ή τη μάνα σου δεν είναι εύκολο πράγμα να το συζητάς. Πέρασαν τόσα χρόνια κι ακόμα δεν μπορώ να μιλάω για αυτό, δεν είναι εύκολο. Πέρασαν δυο χρόνια που ήταν πολύ δύσκολα, και μετά ακόμη πιο δύσκολα… Ήμασταν εγώ κι ο πατέρας μου στην Ελλάδα. Σχεδόν τον ενάμιση χρόνο τον περάσαμε μέσα στο νοσοκομείο. Ήταν 62 χρονών και πολύ δυνατός άνθρωπος. Όταν αρρώστησε ήταν 60 και έφυγε ουσιαστικά στα χέρια μου. Έφυγε από καρκίνο. Έλιωσε και το ζούσα μαζί του…» έχει δηλώσει μέσα στο παιχνίδι η Σοφία Δανέζη.

Η 32χρονη τραγουδίστρια είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της, η οποία μένει μόνιμα και εργάζεται στην Γερμανία. Ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα στον κόσμο, είναι φυσικά η κατά δύο χρόνια μικρότερη αδερφή της, Αναστασία. Τα δυο κορίτσια μεγάλωσαν μαζί και ήταν πάντα η μία κοντά στην άλλη. Σήμερα, η καλλονή Αναστασία μιλά στο TLIFE για την αδερφή της και για το πώς έζησε την απώλεια του πατέρα τους, το 2014 από καρκίνο. 

«Ο θάνατος ενός γονιού, είτε του ενός είτε του άλλου, σαφώς και δεν ξεπερνιέται ποτέ απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Λόγω του ότι η Σοφία τον έζησε πιο πολύ, καθώς την περίοδο που ήταν άρρωστος εμείς ήμασταν στην Γερμανία, τον είχε πιο κοντά στις δύσκολες στιγμές του. Οπότε της έχει μείνει αυτό… Είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι που πέρασε η Σοφία και δεν είχε εμάς δίπλα της, να τη στηρίξουμε. Λόγω της δουλειάς, δεν μπορούσα να είμαι κοντά της στην Ελλάδα. Γι’ αυτό ακριβώς επειδή το έζησε μόνη της, της ήταν δύσκολο» αποκαλύπτει η Αναστασία. 

Η Αναστασία δεν δίστασε, μάλιστα, να μας αποκαλύψει μερικές άγνωστες πτυχές της ζωής τους και στοιχεία του χαρακτήρα της αδερφής της που ίσως να μη γνωρίζαμε: «Έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Όταν ήμασταν παιδιά, φυσικά είχαμε τις διαφορές μας, αλλά όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, νομίζω γίνεται πιο δυνατή η σχέση ανάμεσα στα αδέρφια. Οπότε έχουμε μια πολύ καλή σχέση σε πολλά πράγματα. Είχαμε μια πολύ όμορφη παιδική ηλικία στην Γερμανία. Περνούσαμε ωραία, έχουμε πολλές ιστορίες σαν παιδιά που έχουμε κάνει».

Υπάρχει ζήλια μεταξύ των δύο αδερφών; «Γενικά δεν υπάρχει ζήλια ανάμεσα μας. Αυτό που ζηλεύω στην Σοφία είναι το τσαγανό της, η αυθορμητικότητα της. Έχει πολλά θετικά στοιχεία που δεν τα βλέπω σε άλλους ανθρώπους. Της βγάζω το καπέλο σε πολλά πράγματα». Και προσθέτει: «Η Σοφία στηρίζει και αγαπάει πολύ τους φίλους της. Έχει πολύ καλή ψυχή, όταν κάνει κάτι το κάνει από καρδιάς!».

Δες φωτογραφίες της Σοφίας με την αδερφή της, Αναστασία:

Μάλιστα, η αδερφή της δημοφιλούς παίκτριας του Big Brother μας μίλησε και για τη σχέση της Σοφίας με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Μια σχέση που από κάποιους έχει χαρακτηριστεί… ιδιαίτερα ερωτική, ενώ από κάποιους άλλους “ψεύτικη”. Τι πιστεύει το πιο κοντινό της άτομο;

«Επειδή ξέρω την Σοφία… δεν πιστεύω ότι είναι ερωτευμένη! Σίγουρα υπάρχει ένα φιλικό κομμάτι και όταν ειδικά είσαι μέσα σε ένα παιχνίδι, μόνο με αυτούς τους ανθρώπους, είναι λογικό να έρθεις κοντά με κάποιον συναισθηματικά. Όχι ότι υπάρχει κάτι ερωτικό. Αυτό βλέπω και εγώ. Ο καθένας το παίρνει διαφορετικά, όπως θέλει. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την κατάσταση και το πώς μερικοί βλέπουν τα πράγματα».

Read More

And More