Σοφία Φαραζή – Μάριος Αθανασίου: Ξανά μαζί στη μικρή οθόνη, 10 χρόνια μετά το «Λίτσα.com»!

Η Σοφία Φαραζή είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Αυτή τη φορά, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε στους followers της το νέο της επαγγελματικό βήμα και τους ξάφνιασε ευχάριστα. Το προσεχές διάστημα, λοιπόν, θα την δούμε να… εισβάλλει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha Έρωτας Μετά».

Η ίδια έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα και δείχνει πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα, η χαρά της είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς συναντιέται ξανά επαγγελματικά με τον Μάριο Αθανασίου, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησαν στο σίριαλ «Λίτσα.com», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 την τηλεοπτική σεζόν 2008-2009.

Η γλυκιά Σοφία δημοσίευσε στο προφίλ της δύο selfies που έβγαλε με τον καλό της φίλο και συνάδελφο, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε: “Δέκα χρονιά μετά, πίσω σε γνώριμη και αγαπημένη αγκαλιά, για να μάθω αν υπάρχει… έρωτας μετά».

Την ίδια ανάρτηση, όμως, έκανε και ο Μάριος Αθανασίου, σχολιάζοντας: “Γιατί αυτό το σίριαλ έχει πολλές εκπλήξεις… εκπλήξεις ζωής!».

Αναμένουμε το τηλεοπτικό comeback της Σοφίας Φαραζή!

Read More

And More