Σοφία Φαραζή: Τα σχόλια που δέχθηκε για τα κιλά της μετά την εγκυμοσύνη και το τηλεοπτικό comeback

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά, η Σοφία Φαραζή επιστρέφει στην τηλεόραση “εισβάλλοντας” στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έρωτας μετά».

Λίγο πριν την δούμε ξανά στις οθόνες μας, λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και μίλησε στην Άννα Ζηρδέλη για…

… τον λόγο της τηλεοπτικής απουσίας της και το comeback της: «Δεν αισθανόμουν έτοιμη, ότι θέλω να γυρίσω στην τηλεόραση και να λείπω τόσο από το σπίτι. Θα είμαστε ξανά ζευγάρι με τον Μάριο Αθανασίου και ήταν ένας από τους λόγους που είπα το “ναι”».

… τους φίλους που έχει κάνει μέσα από τη δουλειά της: «Έχω φίλους 20 χρόνια στον χώρο. Έχω τον Θανάση Αλευρά που είναι νονός της κόρης μου, έχω τη Ματίνα Νικολάου που έχω βαφτίσει τον γιο της, έχω τον Αντίνοο Αλμπάνη».

… το πρόβλημα υγείας του κολλητού της, Αντίνοου Αλμπάνη: «Έχω φοβερή αδυναμία στον Αντίνοο. Δεν έχω να πω κάτι για την υγεία του γιατί είναι καλά. Για μένα ήταν καλά από την πρώτη στιγμή που μου το ανακοίνωσε, λίγο μετά το Πάσχα. Δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι θα πάει κάτι στραβά».

… τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της και δυσκολεύτηκε να χάσει: «Έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης φέτος, που η μικρή είναι 8 χρόνια. Μου είχε τύχει στα πρώτα χρόνια που είχα γεννήσει, που με καλούσαν για δουλειά, μου έλεγαν “να χάσουμε λίγα κιλάκια” ή “είδαμε πως αδυνάτισες, μπράβο”. Αλλά εμένα δεν με ενοχλούσε. Αν θες να με πάρεις στη δουλειά, θα με πάρεις επειδή με θες σαν ηθοποιό και όχι επειδή έχω μέση δαχτυλίδι».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Σοφία Φαραζή μίλησε για όλα χωρίς ενδοιασμούς!