Σοφία Φυρού: Η σύντροφος του Αλέξανδρου Κοψιάλη απαντά για τον «πόλεμο» που δέχεται στα social media

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στα social media. Το #cancel_Kopsialis έγινε no1 trend, με αποτέλεσμα ο γνωστός instagrammer να απολογηθεί δημόσια και να δικαιολογήσει την υποστήριξή του στον Δημήτρη Φιντιρίκο, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας.

«Με το που έσκασε η υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα στείλανε… επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος τον οποίο χαρακτήρισαν ως βιαστή, κρατάει το παιδί μου στην φωτογραφία με το τελευταίο του ποστ. Αμέσως δέχτηκα όλα αυτά τα μηνύματα μίσους, γεμάτα απειλές. Για ποιον λόγο εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω… Βγήκα λοιπόν στο βίντεο και είπα ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, δεύτερον ότι είμαι κατά των βιαστών και τρίτον για το συγκεκριμένο άτομο που με ρωτάτε (Δημήτρη Φιντιρίκο) δεν φοβάμαι να βγω να πω το οτιδήποτε… Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και ασυγκάλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη.

Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση. Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κ@λοτούμπες στον αέρα και να λέω “ζήτω η τρέλα”. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το cyber bullying. Να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα τις τελευταίες ημέρες. Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενος σε πράγματα που δεν ισχύουν. Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες» είχε πει μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Η σύντροφός του, θέλοντας να πάρει θέση για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα, η Σοφία Φυρού έκανε ένα q&a με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις που δέχτηκε για την Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Η ίδια εξήγησε πως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι πιο δυνατός από ποτέ, ενώ ευχήθηκε για όλους αγάπη. Παράλληλα, σχετικά με το πώς διαχειρίζεται όλα όσα έχουν συμβεί, η Σοφία Φυρού έγραψε: «Ψυχραιμία. Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται».

 

 

Read More

And More