Σοφία Καρβέλα: Από την Αντίπαρο στο Μεξικό! Ο λόγος του ταξιδιού της και η συγκίνηση – Φωτογραφίες

Η Σοφία Καρβέλα έζησε ένα άκρως μαγικό καλοκαίρι στην Αντίπαρο μαζί με τα δυο της παιδιά και την μητέρα της, Άννα Βίσση.

Ωστόσο, η σχεδιάστρια μόδας έπρεπε να διακόψει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα και να ταξιδέψει στο… Μεξικό! Ο λόγος ήταν ο γάμος ενός πολύ φιλικού της ζευγαριού, όπου η Σοφία Καρβέλα δεν θα μπορούσε να λείψει.

Η Σοφία Καρβέλα είδε την καλή της φίλη να παντρεύεται σε μια υπέροχη βραδιά που τα είχε όλα: πάρτι, νόστιμο φαγητό αλλά και πολλές συγκινητικές στιγμές.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα δεν συγκράτησε τα δάκρυά της και δεν ήταν λίγες οι φορές που έβαλε τα κλάματα, όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Σοφία Καρβέλα – Η προσωρινή επιστροφή στην Ελλάδα 

Η Σοφία Καρβέλα, τους τελευταίους μήνες επέστρεψε στην Ελλάδα. Η γνωστή σχεδιάστρια παρουσίασε τη νέα της συλλογή με μαγιό, ενώ ξεκίνησε τις διακοπές με τα παιδιά της και την Άννα Βίσση.

«Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στην Νέα Υόρκη. Πέρασαν τα χρόνια. Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στην Νέα Υόρκη. Αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω.

Ευτυχώς ή δυστυχώς. Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα. Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ αυτό, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό. Είναι μια δύσκολη πόλη», μίλησε στο Happy Day για τη ζωή της στην Νέα Υόρκη.

 

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More