Σοφία Καρβέλα: Η κατάθεση ψυχής για την αποτοξίνωσή της – «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παρέμεινα ζωντανή»

Έχουν περάσει κιόλας 15 χρόνια από την ημέρα που η Σοφία Καρβέλα αποφάσισε να επισκεφθεί ένα κέντρο αποτοξίνωσης προκειμένου να ξεπεράσει τον εθισμό της στις ουσίες και το αλκοόλ.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, έχει μιλήσει αρκετές φορές για τους εθισμούς της και τη μάχη που έδωσε μέχρι να καταφέρει να απεξαρτηθεί. Το απόγευμα της Πέμπτης 14/3, η Σοφία Καρβέλα θέλησε να κάνει μια ανάρτηση ανατρέχοντας στη μέρα που πήγε για πρώτη φορά στο κέντρο απεξάρτησης αλλά και τον ρόλο που έπαιξε η μητέρα της σε όλο αυτό.

«Η αποτοξίνωσή μου ξεκίνησε στις 9/9 /08. Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του μπαμπά μου. Ο σκύλος μου, η μαμά και ένας φίλος με οδήγησαν στο κέντρο αποτοξίνωσης. Έβρεχε και δεν ήθελα να πάω. Είπα δεν είμαι έτοιμη για αυτό. Ας το κάνουμε τη Δευτέρα. Δεν είχα ιδέα τι σήμαινε αυτή η ημέρα για εμένα. Η μαμά μου μου είπε ”ας επισκεφτούμε το μέρος να δούμε πώς είναι και επιστρέφουμε σπίτι”. Κατέληξα να μένω εκεί 33 ημέρες.

Θυμάμαι τον σκύλο μου να γραντζουνά τη γυάλινη πόρτα γιατί η είσοδος επιτρεπόταν μόνο στους εθισμένους. Μπορώ να γίνω σαρκαστική για τον εθισμό μου στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ αλλά σήμερα νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι παρέμεινα ζωντανή και νηφάλια. Αν παλεύεις σε νιώθω πολύ» έγραψε η Σοφία Καρβέλα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164