Σοφία Καρβέλα: Ξέφρενες καλοκαιρινές διακοπές στην Μύκονο – Φωτογραφίες

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες η Σοφία Καρβέλα μαζί με τους γιους της αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά. 

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκο Καρβέλα επισκέπτεται την χώρα μας σχεδόν κάθε καλοκαίρι για να περάσει ένα μέρος των διακοπών της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Σοφία Καρβέλα, αφού πέρασε λίγες ημέρες στην Αθήνα μαζί με την μητέρα της και άλλα συγγενικά πρόσωπα, στη συνέχεια ταξίδεψε στη Μύκονο! Η σχεδιάστρια μόδας λατρεύει το Νησί των Ανέμων και το επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο κατά τη θερινή περίοδο.

Η καθημερινότητά της στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει μπάνια, φαγητό, χορό, διασκέδαση αλλά και χαλάρωση!

Από την ημέρα που η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε στην Μύκονο δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, θέλοντας να τους δείξει τις όμορφες στιγμές που περνάει μαζί με την παρέα της.

Μάλιστα σε ένα από τα Instagram Story που μοιράστηκε η ίδια, έγραψε πως μπορεί να είναι ο μοναδικός νηφάλιος άνθρωπος στο νησί, παρόλα αυτά το διασκεδάζει στο φουλ και δεν διστάζει να το δείξει!

Να θυμίσουμε πως η Σοφία Καρβέλα είχε μιλήσει πολλές φορές δημόσια στο παρελθόν για την εξάρτησή της από το αλκοόλ. Κάποια στιγμή όμως, η ίδια αποφάσισε να πως πρέπει να αλλάξει την ζωή της και να σταματήσει να έχει τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής.

«Ήμουν στα 20, και στα βάθη του αλκοολισμού, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα καθόλου τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου εκδικητικά.

Κλείνω 12 χρόνια νηφαλιότητας. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα χωρίς να πιω (ή και περισσότερα), χωρίς να συλληφθώ για επίθεση και ταυτόχρονα ξεκίνησα και μία εταιρεία. Αν το να αποδράς από την πραγματικότητα σε απέκλεισε από το να τη ζεις και να απολαμβάνεις όλα όσα σου έχει προσφέρει θα σου πρότεινα εντόνως να σταματήσεις, να μυρίσεις τα ρόδα και το χώμα από το οποίο βγαίνουν. Ελπίζω να βγάζει νόημα αυτό», είχε δηλώσει παλαιότερα η Σοφία Καρβέλα.

Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της

 

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More