Σοφία Καρβέλα: Ο Νινίκος της έγινε 5 χρόνων και είναι κούκλος! [pic]

Κι όμως πέρασαν πέντε χρόνια από τη μέρα που η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία Καρβέλα απέκτησε το πρώτο της μωράκι. Η γνωστή σχεδιάστρια που ζει μόνιμα με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά στην Αμερική, το 2013 έγινε για πρώτη φορά μητέρα και γέμισε χαμόγελα χαράς την οικογένειά της.

Ο πρώτος της γιος, ο Νινίκος, που πήρε το όνομά του από τους παππούδες του, έγινε από την αρχή ο πρωταγωνιστής του Instagram του γνωστού ζευγαριού και αποτέλεσε και την αδυναμία της γιαγιάς Άννας. Φυσικά, το ίδιο συνέβη και με το δεύτερο αγόρι του ζευγαριού τον Νέστορα.

Και μπορεί να θυμάσαι τον Νινίκο που έκανε θραύση στα social media, ως μωράκι, τώρα όμως ο μεγάλος γιος της Σοφίας Καρβέλα έχει γίνει ένας κούκλος και γιορτάζει τα 5α του γενέθλια!

Συγκινημένη, η διάσημη μαμά του ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία και έγραψε: «Δεν έχεις Instagram, έτσι αυτό το μήνυμα δεν έχει νόημα (σ.σ. για εσένα) αλλά ήθελα ο κόσμος να ξέρεις τη μέρα που γεννήθηκες πριν από πέντε χρόνια. Είσαι η απόλυτη αγάπη! Χαρούμενα γενέθλια στον Νινίκο μου».

 

Read More

And More