Σοφία Καρβέλα: Συγκλονίζει η ανάρτησή της - Ο αλκοολισμός και οι δύο αμβλώσεις

Σοφία Καρβέλα: Συγκλονίζει η ανάρτησή της – Ο αλκοολισμός και οι δύο αμβλώσεις | tlife.gr

Σάλος έχει δημιουργηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με τον νόμο που θεσπίστηκε στο Μιζούρι, ο οποίος απαγορεύει στους γιατρούς να κάνουν αμβλώσεις μετά την όγδοη εβδομάδα της κύησης. Αυτό είχε ως συνέπεια οι γυναίκες να εξαγριωθούν, καθώς καταπατούνται τα βασικά τους δικαιώματα στην επιλογή του αν θέλουν παιδί ή όχι. Δεν είναι λίγες οι διάσημες γυναίκες της διεθνούς showbiz που τις τελευταίες ημέρες μοιράζονται προσωπικές τους ιστορίες. Ανάμεσα στις γυναίκες που αποφάσισαν να μιλήσουν ήταν και η Σοφία Καρβέλα.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα δημοσίευσε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τόσο τον εθισμό της στο αλκοόλ (που είχε σε νεαρή ηλικία) όσο και τις δύο αμβλώσεις που αναγκάστηκε να κάνει στην ηλικία των 20 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Χθες τριγυρνούσα μέσα στο νέο μου κατάστημα και αισθανόμουν χαρούμενη. Σήμερα, ξύπνησα βλέποντας το post μιας φίλης μου που μοιράστηκε την αλήθεια της και τώρα αισθάνομαι υποχρεωμένη να το πράξω η ίδια! Έκανα δύο αμβλώσεις. Κατά την αρχή της δεκαετίας του 20 και στα βάθη του αλκοολισμού μου, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο άντρα. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα τον εαυτό μου καθόλου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου. Ούσα αναγκασμένη να πρέπει να προχωρήσω σε εκείνες τις εγκυμοσύνες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στη ζωή μου ήταν απολύτως το πιο σκληρό και πιο σαδιστικό πράγμα που θα μπορούσε κανείς να κάνει για μένα και για τα μωρά. Η απόκτηση παιδιών δεν είναι βόλτα στο πάρκο. Κατέληξα να έχω 2 καταπληκτικά αγόρια όταν ήμουν έτοιμη να δώσω μια ατέλειωτη αγάπη σε εκείνους και να είμαι ανοιχτή να τη δεχτώ και εγώ. Εμπιστευθείτε τις ΗΠΑ, τις γυναίκες, για να μάθετε τι είναι απολύτως σωστό για τις ΗΠΑ και τα σώματά μας».

Η ανάρτησή της συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους. Πλέον η Σοφία Καρβέλα είναι μια ευτυχισμένη μητέρα δύο αγοριών και έχει βρει την προσωπική της ευτυχία, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος.

READ more