Σοφία Καρβέλα – Θανάσης Πανουργιάς: Κλείνουν 10 χρόνια μαζί!

Μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα… Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς έκλεισαν 10 χρόνια κοινής ζωής και δηλώνουν ευτυχισμένοι για την όμορφη οικογένεια που δημιούργησαν και τον μικρό Νινίκο τους. Ο γιος τους άλλωστε είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της καθημερινότητάς τους… και όχι άδικα!
Οι δυο τους ήταν πάνω από 7 χρόνια μαζί, όταν αποφάσισαν να γίνουν γονείς και ο μικρός τους ήρθε στον κόσμο το Σεπτέμβρη του 2013. Ο Νινίκος που έκανε γιαγιά την Άννα Βίσση και γέμισε χαμόγελα χαράς την οικογένειά του, κέρδισε αμέσως την αγάπη όλων.
Λίγους μήνες αργότερα, τον Απρίλη του 2014, η Σοφία και ο Θανάσης κάνουν την ανατροπή και παντρεύονται στο Δημαρχείο στη Chinatown στη Νέα Υόρκη. Και από εκείνη τη στιγμή είναι αχώριστοι.
Ωστόσο, όπως όλα τα ζευγάρια έχουν και αυτοί τα πάνω και τα κάτω τους, τα οποία και παραδέχονται χωρίς φόβο… Με αφορμή τα δέκα χρόνια που κλείνουν μαζί, η Σοφία Καρβέλα ανέβασε στο instagram μια οικογενειακή φωτογραφία γράφοντας πως εδώ και 10 χρόνια παραμένουν μια ζεστή αγκαλιά, παρά τις άσχημες και τις καλές στιγμές τους…

To many more break ups and make ups. Happy 10 stalker. @thanpan72

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sofia Karvela (@sofiakar) στις

Ενώ, λίγο αργότερα και ο καλός της ανέβασε μια φωτογραφία του γάμου τους γράφοντας: “Και έτσι απλά (όχι τόσο απλά) πέρασαν τα πρώτα δέκα χρόνια! Σε ευχαριστώ αγάπη μου”.

Kai etsi apla ( oxi kai toso apla …) perasan ta prwta 10 xronia!!! Thanx LOVE!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης thanpan72 (@thanpan72) στις

Γιατί όλοι οι μεγάλοι έρωτες έχουν τις άσχημες, αλλά και τις όμορφες στιγμές τους!

Read More

And More