Σοφία Καρβέλα – Θανάσης Πανουργιάς: Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους! [pics]

Baby bloom για τον μικρό Νέστορα στην Κηφισιά. Ο βενιαμίν της οικογένειας της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά βαφτίστηκε τελικά στην Ελλάδα, λίγες μέρες πριν την επιστροφή του ζευγαριού στην Αμερική. Μάλιστα, η απόφαση για το μυστήριο και το τραπέζι με τους φίλους και τους συγγενείς στα βόρεια προάστια ήταν αρκετά ξαφνική, με την διάσημη μανούλα να ευχαριστεί όλους όσους άλλαξαν τελευταία στιγμή τα σχέδιά τους για να είναι κοντά σε εκείνη και την οικογένεια της!

Η αλήθεια είναι πως, η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αμερική και πέρασαν το καλοκαίρι με τους γονείς τους στην Ελλάδα. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες είδαμε και τις βόλτες του Νινίκου και του Νέστορα με τον παππού Νίκο Καρβέλα στο Μαρούσι, αλλά και τις βουτιές της Σοφίας Καρβέλα με την μητέρα της Άννα Βίσση στη Μύκονο.

Μετά, από τις διακοπές μάλιστα στο νησί των ανέμων η Σοφία και ο Θανάσης αποφάσισαν να οργανώσουν τη βάφτιση του μικρού τους γιου, που έγινε ξαφνικά το απόγευμα της Τετάρτης. Εκεί βρέθηκαν φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα που έσπευσαν να δώσουν τις καλύτερες ευχές στο νεοφώτιστο Νέστορα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Χρύσανθος Πανάς, αλλά και η Χριστίνα Πολίτη, που ανέβασαν στα social media αγαπημένα στιγμιότυπα από τα βαφτίσια…

Δες φωτογραφίες:

Οι ευχές του Πέτρου Κωστόπουλου

Χρύσανθος Πανάς

Άννα Βίσση, Χριστίνα Πολίτη

Μετά το μυστήριο

Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς με τους νονούς του Νέστορα

The Godfathers @sarinio24 @eco_stef @agrissin and The Parents are so very grateful and thankful to A L L their friends and familythat showed up and celebrated the last minute Christening of Littlest Baby Nestor. love you big time !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blood Type: Not Sure (@thesofiakarvela) στις

Κράτα το

Read More

And More