Σοφία Κουρτίδου – Γιάννης Σεβδικαλής: Ένας μεγάλος έρωτας και μια ξεχωριστή πρόταση γάμου

Στα σκαλιά της εκκλησίας φαίνεται πως θα οδηγηθεί ο έρωτας της Σοφίας Κουρτίδου και του Γιάννη Σεβδικαλή, μετά την πρόταση γάμου που αποφάσισε να κάνει ο Παραολυμπιονίκης στην τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια του τελευταίου live του J2US.

Το ζευγάρι, μετρά σχεδόν έναν χρόνο σχέσης. Η γνωριμία τους έγινε όταν η Σοφία Κουρτίδου πλησίασε μέσω ενός μηνύματος τον Γιάννη Σεβδικαλή για να του πάρει μια συνέντευξη. Έδωσαν ραντεβού σε μια καφετέρια κι από την πρώτη ματιά κατάλαβαν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

«Το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου ήταν ότι θα τον ερωτευτώ. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα – είχαμε δώσει ραντεβού σε μια καφετέρια –  σήκωσε το βλέμμα του και με κοίταξε και βλέπω αυτό το χαμόγελο…. Είναι η ομορφιά που πηγάζει από μέσα του, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν γίνεται αυτό να μην του το αναγνωρίσεις», είχε πει σε συνέντευξή της η Σοφία Κουρτίδου για τη γνωριμία τους.

«Εγώ είδα όλο τον κόσμο στη Σοφία. Μαθαίνω πράγματα καθημερινά, είδα την αγάπη με άλλο μάτι. Μου έχει μάθει  τόσα πράγματα και ακόμα εξελίσσομαι καθημερινά», είχε αποκαλύψει στην ίδια συνέντευξη ο Γιάννης Σεβδικαλής

Για αρκετό καιρό οι δυο τους είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα. Ωστόσο, στις 7 Ιανουαρίου, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Γιάννη Σεβδικαλή η Σοφία Κουρτίδου θέλησε να μοιραστεί την αγάπη και τον θαυμασμό που νιώθει για τον Παραολυμπιονίκη με όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Κουρτίδου δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο γράφοντας, «O άνθρωπός μου γιορτάζει! Ο Γιάννης μου, ο Γιάννης μας. Ο Γιάννης που μας έχει κάνει όλους περήφανους αμέτρητες φορές με όσα έχει κατακτήσει στον αθλητισμό και στη ζωή κι εμένα προσωπικά με κάνει περήφανη καθημερινά για όλα όσα είναι. Ο άνθρωπος μου, που αγαπάω και θαυμάζω κάθε μέρα και πιο πολύ ακόμα, γιορτάζει κι εγώ γιορτάζω κάθε μέρα μαζί του. Χρόνια μας πολλά» ενώ το βίντεο «έντυσε» με το τραγούδι, «Η αγάπη δεν έχει μόνο ένα χρώμα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sofiakourtidou (@sofiakourtidou)

Εκ τότε η δυο τους, σε κάθε ευκαιρία και σε κάθε εμφάνισή τους στο J2US εξέφρασε με κάθε τρόπο και κάθε ευκαιρία την αγάπη και τον θαυμασμό που τρέφουν ο ένας προς τον άλλον.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164