Site icon TLIFE

Σοφία Λεοντίτση: Αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει, έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της!

Στις 31 Μαρτίου, η Σοφία Λεοντίτση έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του “My Style Rocks“, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της, Μιχάλη Κατσίκια. Από εκείνη την ημέρα, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και καθημερινά βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα με τον μικρό τους πρίγκιπα, ο οποίος τους έχει πάρει τα μυαλά.

Η όμορφη Σοφία, ως λάτρης των social media, μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωής, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο γιος της. Το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει, έξι μήνες μετά τον τοκετό. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στα InstaStories της μια φωτογραφία που έβγαλε από τη στιγμή που ανέβηκε στη ζυγαριά και στην οποία φαίνεται ο δείκτης να έχει σταματήσει στο 70.

Με υγιεινή διατροφή και εντατική γυμναστική, η Σοφία έχει χάσει τα περισσότερα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και, όπως επεσήμανε η ίδια, πρέπει να χάσει ακόμα δέκα κιλά, προκειμένου να αποκτήσει πλήρως στις παλιές και εντυπωσιακές αναλογίες της.

“Έπαθα σοκ. Δέκα κιλά ακριβώς έμειναν. Πάμε! Κερνάω σήμερα!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Το σίγουρο είναι πώς η Σοφία Λεοντίτση είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και βιώνει στο έπακρον τη χαρά της μητρότητας.

© 2024 tlife.gr