Σοφία Λεοντίτση: «Δεν μ’ αρέσω εξωτερικά, μια ζωή είχα αναλογίες μοντέλου» – Η εξομολόγηση για το σώμα της μετά τις δύο γέννες

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η Σοφία Λεοντίτση, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks στον ΣΚΑΪ. Ύστερα από την απόκτηση δύο παιδιών, η ίδια εξομολογήθηκε ότι δεν της αρέσει το σώμα της ωστόσο ποτέ δεν σκέφτηκε να κάνει photoshop στις φωτογραφίες που αναρτά στα κοινωνικά δίκτυα.

Αναλυτικότερα, η Σοφία Λεοντίτση έγραψε:

«Διανύω μια όχι και τόσο ωραία εποχή για εμένα. Δεν μου αρέσω εξωτερικά. Βλέπεις μια ζωή είχα αναλογίες μοντέλου έτρωγα ότι ήθελα κι ήμουν μια αρκετά ωραία γυναίκα. Συνήθισα αυτή τη συνθήκη κι ο,τιδήποτε άλλο μου είναι ξένο και με στενοχωρεί. Κάθε μέρα απογοητεύομαι που προσπαθώ να χάσω τα κιλά που θέλω να πετάξω από πάνω μου, στενοχωριέμαι και υπάρχουν στιγμές που κλαίω γιατί έχω κουραστεί που δεν έχω δει ακόμα αποτέλεσμα.

Ξέρεις όμως κάτι; Ποτέ δεν σκέφτηκα να ρετουσάρω κάποια φωτογραφία μου πριν την ανεβάσω γιατί είναι σαν να ρετουσάρω και αυτήν την περίοδο της ζωής μου. Μην πειράζετε τις φωτογραφίες σας και μην απαρνιέστε αυτό που περνάτε για να αρέσετε πολύ στους άλλους. Η ζωή έχει κ τα κάτω της!

Μην γυρνάτε την πλάτη στον εαυτό σας πίσω από μια ψεύτικη εικόνα. Σε αυτήν την φωτογραφία έχω βρει το σημείο που μου αρέσει και στέκομαι απλά σε αυτό. Είναι όμορφη η αλήθεια κ δεν είναι όλα μωρέ λάικ στη ζωή μας!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφία Λεοντιτση-Χριστοφοράκη (@sofia.leontitsi)

 

Read More

And More