Σοφία Λεοντίτση: Σοκάρει για τον πρώην σύζυγό της – «Έστειλε μήνυμα στον νυν για να τον ενημερώσει ότι έχω εμμονές μαζί του»

Η Σοφία Λεοντίτση μπορεί να χώρισε από τον πατέρα του παιδιού της, αλλά πλέον βιώνει ξανά την προσωπική ευτυχία στο πλευρό του γνωστού αθλητικογράφου Τόλη Χριστοφοράκη. 

Το πρωί της Τρίτης, η Σοφία Λεοντίση προχώρησε σε μια ανάρτηση καταπέλτη για τον πρώην σύζυγό της, αποκαλύπτοντας πως ενάμισι χρόνο μετά το διαζύγιο… δεν έχουν και τις πιο άριστες σχέσεις. Μάλιστα, η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής στέλνει μηνύματα στον αρραβωνιαστικό της ότι εκείνη έχει εμμονές μαζί του.

«Σήμερα ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση επιτέλους, ύστερα από ενάμιση χρόνο. Μπορώ επιτέλους να φωνάξω δυνατά ότι αυτό το τραγούδι το αφιερώνω στον πρώην άντρα μου, ο οποίος έστειλε μήνυμα στον νυν για να τον ενημερώσει ότι έχω εμμονές μαζί του γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να αποδεχθώ ότι με παράτησε.

Επιτέλους αποκαλύφθηκε το μυστικό μου και δεν έχω λόγο να το κρύβω!! Η αφορμή ήταν πως αντέδρασα ως μητέρα σε ένα ακόμα κάλεσμα που του έγινε για τα γενέθλια του παιδιού του και αρνήθηκε να έρθει… Στην κακοποιητική συμπεριφορά δυο δρόμους έχεις. Ο ένας είναι να γελάς δυνατά και ο δεύτερος να πέσεις στα χάπια. Θα πάρω το πρώτο! Με αγάπη λοιπόν δικό σας! Κι αυτό το Story εννοείται πως είναι η απόλυτη απόδειξη ότι κόβω και τις φλέβες μου» έγραψε αρχικά η Σοφία Λεοντίτση, ανεβάζοντας το νέο τραγούδι της.

 

«Και για να το σοβαρέψουμε. Δεν ξέρω πόσες γυναίκες ούσα χωρισμένες και παρατημένες πράγματι, εγώ δεν έχω τέτοια ταμπού, θα άφηναν πλήρη ελευθερία επιλογής σε έναν άντρα, αφήνοντας εντολή στον δικηγόρο τους ότι σας παρακαλώ ο πρώην σύζυγός μου θα ήθελα να διαλέξει όσες μέρες και ώρ5ες θέλει για να βλέπει το παιδί του και όχι απλά τι ορίζει ο νόμος.

Δεν ξέρω επίσης πόσες εμμονικές γυναίκες θα έπαιρναν τον πρώην άντρα τους λίγο πριν τη βάφτιση του παιδιού τους να του πουν ξέρεις κάτι; Αν έχεις προχωρήσει στη ζωή σου και έχεις κάποια σύντροφο που είναι σημαντική για εσένα, μπορείς ελεύθερα να τη φέρεις στη βάφτιση που είναι μια σημαντική ημέρα για το παιδί μας και θέλουμε δίπλα μας όσους αγαπάμε… Δεν ξέρω πραγματικά πόσες εμμονικές γυναίκες θα έκαναν αυτά κι άλλα τόσα και άλλα τόσα για χάρη του καλού, της ηρεμίας και της αγάπης για τα παιδιά που πρέπει να είναι υπεράνω όλων των παθών μας. Δεν ξέρω αλήθεια σας λέω.

Καλημέρα και καλή τύχη πλέον. Αν δεν σε σέβονται καλύτερα λοιπόν να σε φοβούνται την επόμενη φορά που θα σκεφτούν να πουν άλλη μια βρωμιά. Ενάμιση χρόνο τώρα είμαι η τρελή. Ας έχουν λόγο λοιπόν» έγραψε σε επόμενο Instagram Story της.

Read More

And More