Σοφία Λεοντίτση: Συγκινεί με την ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή – «Δέκα μήνες μια κόλαση»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 10 μήνες προχώρησε η Σοφία Λεοντίτση. 

Η πρώην παίκτρια του  My Style Rocks που πλέον έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία ρούχων, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία με τον πατέρα της, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο. Συγκεκριμένα, η Σοφία Λεοντίτση αναφέρθηκε σε όσα έμαθε από τον πατέρα της αλλά και στον “πόλεμο” που δέχεται λόγω κάποιων λαθών του όσο ήταν εν ζωή.

«10 μήνες μια κόλαση… 10 μήνες άλλαξε κάθε τι δεδομένο… 10 μήνες και δεν θα είμαι ποτέ ξανά η Σοφία που έμεινε πίσω την στιγμή που έσβησε. Δεν θα ξεχάσω όμως ότι καλό πήρα από το μπαμπά μου επειδή 10 μήνες τώρα βιώνω τον απόλυτο εφιάλτη από τις λανθασμένες επιλογές του. Έναν άνθρωπο τον αγαπάς και τον τιμάς για όλα έτσι δεν λένε..

Δεν του γυρνάς τη πλάτη στα άσχημα. Και εγώ οφείλω πολλά στο μπαμπά μου. Χάρη σε εκείνον πέρασα και πολύ καλά στη ζωή μου. Τώρα δεν περνάω κι έχει την ευθύνη. Όμως δεν έπαψα στιγμή να τον αγαπάω. Και επειδή του μοιάζω σήκωσα το κεφάλι μου να φτιάξω τα σπασμένα ξεκινώντας τη δική μου ζωή επαγγελματικά κουτσή αλλα ικανή.

Η ζωή είναι άδικη πολλές φορές μαζί μας και κλεινόμαστε να πληρώσουμε αμαρτίες άλλων. Για κάποιον λόγο συμβαίνει κ αυτό. Ομως, πάλι τον αγαπαω και εύχομαι να ειναι καλά παρ ότι ξέρω πως ακόμα δεν ειναι.. γιατί κ εκείνος αγαπούσε πολυ το παιδί που μεγάλωσε και ήθελε να του προσφέρει όχι να το επιβαρύνει.

Εύχομαι η δική μου η αγάπη να τον αναπαύει και να ειναι μια συγχωρεμένη ψυχή, γιατί ο μπαμπάς μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος που σήμερα όμως αμαυρώνεται η μνήμη του από κάποιους που από τα χέρια του είδαν και έφαγαν.. Δυστυχώς όμως σαν την οικογένεια δεν είναι κανείς εκεί έξω και οι γύρω γύρω θα σε θυμούνται μόνο για το λάθος και όχι τις ευεργεσίες σου. Μπαμπά μου»

Read More

And More