Σοφία Λεοντίτση: Το μήνυμα που έστειλαν στον σύζυγό της και το δημόσιο ξέσπασμα!

Η Σοφία Λεοντίτση, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο “My Style Rocks“, είναι πολύ ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το μεσημέρι της Τετάρτη, η μελαχρινή καλλονή έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στα stories της ένα μήνυμα που έλαβε στο προφίλ του ο σύζυγός της, Μιχάλης Κατσίκιας, στο οποίο ο αποστολέας την κατηγορούσε και προέτρεπε τον ποδοσφαιριστή να… αυτοκτονήσει.

Η Σοφιά, λοιπόν, φανερά ενοχλημένη, ξέσπασε δημόσια, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αφού είσαι τόσο μαγκάκι προχώρα τις διαδικασίες. Από την επόμενη στιγμή που θα βλάψεις και άλλο το σπίτι μου θα φας μηνύσεις. Πριν να απειλείς φρόντιζε να συμβουλεύεσαι έναν δικηγόρο. Αυτά στην Κοκκινιά και εκεί που ξέρεις. Εγώ θα απαντήσω νόμιμα μέσω δικηγόρου. Είσαι αισχρή και το χειρότερο άτομο που μπήκε στην οικογένειά μας. Δεν σου έμαθε κανείς να πληρώνεις για τις πράξεις σου. Θα στο μάθω εγώ και μάλιστα με νόμιμο τρόπο και μάλιστα την επόμενη φορά που θα πέσει κάτι στα χέρια μου από σένα. Να προσέχετε πάρα πολύ σε ποιους εμπιστεύεστε τα παιδιά σας. Καθώς εγώ πήγα να κάνω ένα μοιραίο λάθος με την επιλογή νονού για το δικό μου παιδί».

Η Σοφία δεν μασάει τα λόγια της και όταν κάτι την ενοχλεί δεν διστάζει να το πει δημόσια.

Read More

And More