Σοφία Μανουσάκη: Αποκαλύπτει για τη γνωριμία της με τον Στέφανο Κορκολή

Για τη στήριξη που έλαβε από την οικογένειά της προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της στο τραγούδι, αλλά και τη γνωριμία της με τον Στέφανο Κορκολή, ο οποίος πλέον είναι ένας από τους πιο στενούς και βασικούς της συνεργάτες, μίλησε η Σοφία Μανουσάκη στην κάμερα της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν“.

«Στα εφηβικά μου χρόνια άρχισαν οι δυσκολίες γιατί ήρθε η οικονομική κρίση στη ζωή μας και αρχίσαμε να αντιμετωπίζουμε με την οικογένειά μου καταστάσεις κατά τις οποίες έπρεπε να παλέψουμε ακόμη και για ένα πιάτο φαΐ. Δεν ήταν τόσο εύκολα. Εκείνη ήταν η περίοδος που αποφάσισα να πάω στο ωδείο και να κάνω μαθήματα φωνητικής και οι γονείς μου, μου είπαν πως αν είναι κάτι που το θέλω και το αγαπάω, θα δουλέψουν ακόμη περισσότερο για να με βοηθήσουν να ακολουθήσω το όνειρό μου» ανέφερε αρχικά η Σοφία Μανουσάκη.

Στη συνέχεια, η νεαρή καλλιτέχνιδα μίλησε για τη γνωριμία της με τον Στέφανο Κορκολή λέγοντας, «Με τον Στέφανο Κορκολή γνωριστήκαμε εντελώς τυχαία. Είχε έρθει στα Χανιά για μια φιλανθρωπική συναυλία και στα πλαίσια της γνωστοποίησης έπρεπε να δώσει κάποιες συνεντεύξεις. Σε μια από αυτές, ο δημοσιογράφος του πρότεινε αν έχει χρόνο και διάθεση να ακούσει μια νέα φωνή. Εγώ από πλευράς μου δε γνώριζα τίποτα, μου είχαν πει απλώς να πάω για να ακούσω τον Στέφανο Κορκολή που θα δώσει μια συνέντευξη.

Τελείωσε η συνέντευξη και τους ρώτησε που είναι η κοπέλα που του είχαν πει να ακούσει. Εκεί είναι που κατάλαβα ότι είχε δημιουργηθεί μια πολύ όμορφη συνωμοσία για να γίνει μια μίνι ακρόαση. Τελείωσε η ακρόαση, και λέει στον πατέρα μου, “η κόρη σας έχει πολύ καλή φωνή, αν έχει γερό στομάχι και τα μυαλά στο κεφάλι της θα πάει ψηλά”. Μετά από τέσσερις μήνες, με κάλεσε στην Αθήνα να ηχογραφήσουμε τα πρώτα μου τραγούδια».

Read More

And More