Σοφία Μαργαρίτη: “Απογοητεύτηκα από τον Γιώργο Κοψιδά”

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Σοφία Μαργαρίτη. Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στο τι γινόταν στην κόκκινη ομάδα και τον ρόλο που έπαιζε ο Τριαντάφυλλος αλλά και το πως χειρίστηκε η ίδια την έκθεση στις κάμερες.

“O Γιώργος στις αλλαγές των ομάδων με ρώταγε για το ποιους παίκτες να διαλέξω. Ειδικά για την Ασημίνα, ήμουν κάθετη και επέμενα γιατί ήταν καλή παίκτρια…. Με τον Ντάφε πέρασα πολύ ωραία, είναι ο animater της παραλίας  αλλά δε σταματάει. Εγώ στο κομμάτι με τις κάμερες είμαι πολύ άγαρμπη και ατσούμπαλη, τον πρώτο μήνα κρυβόμουν από τις κάμερες. Μετά προσαρμόστηκα. Ο Ντάφυ, είναι πολύ άνετος με τις κάμερες, δεν υπάρχει αυτό. Εμένα δε μου έταξε χρηματικό ποσό, δε θα μου έφταναν τα 2000” είπε και συνέχισε,

“Ο Γιώργος ο Κοψιδάς δε μου έκανε κάτι. Απογοητεύτηκα απλά. Εγώ ήρθα από το χωριό μου, που να τους ξέρω; Ήθελα να φύγω από την μπλε παραλία, είχα θέματα… Είναι το στυλ μου αυτό, δε μπορώ να κάθομαι. Ο Γιώργος είπε ότι ήταν καρμικό αυτό που έπαθα. Ήταν όντως καρμικό το ότι μπήκα στο παιχνίδι εκτός αν κάποιος με μισεί τόσο πολύ και μου κάνει βουντού”. 

Όσο για το πως αντέδρασαν τα παιδιά της όταν την είδαν, “Τα παιδιά μου δε μου είπαν πολλά. Έσκισαν τις σακούλες που έφερα πολλές κούκλες. Με ρώτησαν πως ήταν, στεναχωρήθηκαν για τον τραυματισμό μου, αλλά είναι μωρά μωρέ…”

Read More

And More