Σοφία Μαργαρίτη: Παίρνει θέση για τις δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη κατά του Σάκη Κατσούλη

Τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης κατά του Σάκη Κατσούλη σχολίασε σήμερα η Σοφία Μαργαρίτη μέσα από την εκπομπή ¨Ευτυχείτε”. Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στη σχέση Σάκη – Μαριαλένας ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν πήγε στο πάρτι γενεθλίων του Τριαντάφυλλου.

“Δε μπορώ να ξέρω αν ο Σάκης με τη Μαριαλένα είναι αληθινό ζευγάρι γιατί δε τους έζησα. Δείχνουν πάντως ότι έχουν μια πιο στενή σχέση μέσα στο παιχνίδι. Αυτοί ξέρουν τι συμβαίνει. Δεν ωφελεί κανέναν να σχολιάζουμε το τι είχε η Μαριαλένα και αν είχε η Μαριαλένα με τον Σάκη. Και αν είναι χειριστικός ή αν την κατευθύνει με άλλο τρόπο η ευθύνη είναι δική της και στην τελική υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που θα ήθελαν τον Σάκη στο πλευρό τους. Δε τον λες και άσχημο” είπε και συνέχισε,

Είχαμε μιλήσει με τον Τριαντάφυλλο και τηλεφωνικά και στα μηνύματα, μου έστειλε ακριβώς την διεύθυνση. Είχα κανονίσει και που θα μείνω, θα πήγαινα με τη Μαριάνθη. Αλλά, ήταν οι μέρες που είχα τα κορίτσια μου και δε θέλω να τα αφήνω. Προσπαθώ να αναπληρώσω τα κενά και τις μέρες που χάσαμε. Δε μπορώ να βάλω πάνω από τα παιδιά μου κάτι άλλο”

Read More

And More