Σοφία Μαργαρίτη: Πυρ και μανία με την Κατερίνα Καινούργιου – “Με εξέθεσε στο Πανελλήνιο”

Τα σχόλια που έκανε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την απόφαση της Σοφίας Μαργαρίτη να μιλήσει στα social media για την σεξουαλικότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου φαίνεται πως εξόργισαν την πρώην παίκτρια του Survivor

H Kατερίνα Καινούργιου χαρακτήρισε “απαράδεκτη” την Σοφία που άνοιξε ένα τέτοιο θέμα για τον Γιώργο Ασημακόπουλο το οποίο ο ίδιος δεν έχει θίξει ποτέ μέχρι σήμερα. (δες εδώ όλα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου)

Τα σχόλια αυτά φαίνεται πως ενόχλησαν ιδιαίτερα την Σοφία η οποία μέσω μιας νέας ανάρτησής της στο instagram κατηγόρησε την εκπομπή “Ευτυχείτε” ότι την εξέθεσε στο Πανελλήνιο σε μια στιγμή που ίδια δεχόταν επίθεση.

“Πραγματικά ευφάνταστος τρόπος να ανέβει η τηλεθέαση σε κάποιες εκπομπές. Συνάμα και εντυπωσιακή είναι η προσπάθεια που κάνουν να μιμηθούν παίκτες του παιχνιδιού στις κωλοτουμπες. Το διάστημα που εγώ δέχτηκα επίθεση η συγκεκριμένη εκπομπή ελαφρά τη καρδία με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Σήμερα το ξανακάνει χρησιμοποιώντας μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης μου. Άκομψη ήταν και η αναφορά στην ιδιότητα μου ως μάνα. Θλιβομαι πραγματικά” έγραψε στην ανάρτησή της η Σοφία.

 

Read More

And More