Σοφία Μαριόλα – Στράτος Τζώρτζογλου: Ο μήνας του μέλιτος συνεχίστηκε σε ένα κρυφό μέρος, μια ανάσα από την Αθήνα! [pics]

Ο μήνας του μέλιτος ξεκίνησε και επίσημα, με πρώτο προορισμό την Σαντορίνη και δεύτερο… το νησί Φλέβες! Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα απολαμβάνουν τις πρώτες ημέρες του έγγαμου βίου τους και το ζευγάρι έχει ξεκινήσει την κοινή του πορεία στη ζωή, με τις καλύτερες προοπτικές. Να σου θυμίσουμε πως ο γοητευτικής ηθοποιός και η ξανθιά καλλονή ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν δύο εβδομάδες ακριβώς, στο γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στον Ακρωτήρι Χανίων.

Μετά τον παραμυθένιο και άκρως παραδοσιακό γάμο τους, ο Στράτος Τζώρτζογλου επέστρεψε στην Αθήνα για να συνεχίσει τα γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» στον ANT1. Το νεόνυμφο ζεύγος με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ταξίδεψε στην Σαντορίνη, πέρασε τρεις μαγικές ημέρες και επέστρεψε στην Αθήνα.

Στη συνέχεια, ο Στράτος και η Σοφία συνεχίζουν τον μήνα του μέλιτος, τον οποίον είχαν αφήσει στη μέση. Ο γνωστός ηθοποιός και η ξανθιά καλλονή ταξίδεψαν μια ανάσα μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα για τη νησίδα Φλέβες στον Αργοσαρωνικό. Το ζευγάρι έκανε σκαφάτες διακοπές μαζί με φίλους του και εξερεύνησε κρυφές γωνιές της Αττικής! Η Σοφία Μαριόλα δεν έβγαλε στιγμή το μαγιό της και δεν σταμάτησε να κάνει βουτιές από το ιστιοπλοϊκό, με τον σύζυγό της να την τραβά συνεχώς σέξι φωτογραφίες.

Δες τα στιγμιότυπα:

Με τον συμπρωταγωνιστή του Στράτου Τζώρτζογλου στη σειρά του ΑΝΤ1, Αντώνη Βλοντάκη

“Ανακαλύπτοντας μικρούς παραδείσους δίπλα στην Αθήνα…” σχολιάζει η Σοφία Μαριόλα…

Το σίγουρο είναι ότι ο μήνας του μέλιτος θα συνεχιστεί και σε άλλα ελληνικά νησιά!

Read More

And More