Σοφία Μαριόλα: Ταξίδεψε στην Κρήτη για τον γάμο της αγκαλιά με το… νυφικό της! [pic]

Σοφία Μαριόλα: Ταξίδεψε στην Κρήτη για τον γάμο της αγκαλιά με το… νυφικό της! [pic] | tlife.gr

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα μετρούν αντίστροφα για τον γάμο τους. Το ζευγάρι θα παντρευτεί στην Κρήτη το Σάββατο 8 Ιουνίου και θα έχει τέσσερις κουμπάρους: τη Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, το Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσίπρη. Η Σοφία Μαριόλα θα φορέσει νυφικό του Βλάσση Χολέβα, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου κουστούμι του Νίκου Αποστολόπουλου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε την Τρίτη στα Χανιά, προκειμένου να επιμεληθεί τι τελευταίες λεπτομέρειες για το μυστήριο, το οποίο θα είναι ανοιχτό και όλος ο κόσμος θα μπορέσει να δώσει το «παρών».

Η Σοφία Μαριόλα, το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πώς ταξίδεψε με το αεροπλάνο έχοντας στην αγκαλιά της το νυφικό της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που έβγαλε στο αεροδρόμιο, ποζάροντας χαμογελαστή με την εντυπωσιακή λευκή δημιουργία που θα φορέσει ανά χείρας.

«Ταξιδεύοντας κάπως έτσι για Χανιά αγκαλιά με το νυφικό μου!! Πάλι απαρατήρητοι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

READ more