Σοφία Μουτίδου: Μιλάει για το θάνατο του συζύγου της και τα κιλά της – “Δεν μπόρεσα ποτέ να βγάλω τη βέρα μου λόγω κιλών”

Μια αφοπλιστικά αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό ΥOU, Σοφία Μουτίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα κιλά της και τα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς γι΄αυτά, για τον θάνατο του συζύγου της αλλά και για τους… “τόνους ναρκωτικών” που έχει δει να παίρνουν μπροστά της.

Για το θάνατο του συζύγου της με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση

Πως διαχειρίστηκες το θάνατο του άντρα σου και πατέρα της Δήμητρας; “Πολύ δύσκολα…Νιώθω όμως ότι πρέπεινα συνεχίσω μπροστά και ειδικά επειδή έχω ένα παιδί. Δεν έχω πολλές επιλογές, αναγκάζομαι να είμαι φουλ στη ζωή και να βρίσκομαι μέσα στα πράγματα. Απλώς δεν θέλω να μιλάω γι΄αυτό το προσωπικό μου πένθος. Όχι από μυστικοπάθεια αλλά επειδή έχω ένα παιδί, που έχει αρχίσει να διαβάζει πράγματα… Είναι ακόμα μικρό”

Για τα κιλά της
“”Μια φορά με σταμάτησε μια για να της πω που είναι η Πατησίω και μου λέει: Εσύ είσαι η Μουτίδου; Για γύρνα λίγο να σε δω. Εντάξει δεν έχεις και τόσο χοντρό κώλο όσο λένε”…

Έχεις χάσει δουλειές εξαιτείας των κιλών σου;
Είμαστε θύματα της οπτική βίας οι άνθρωποι με κιλά.Δεν χρειάζεται δηλαδή να σου πουν κάτι, φθάνει που σε βλέπουν. Είναι δηλαδή πολύ χειρότερο να έχεις κιλά από το να απατάς τον άντρα σου, να εισαι ναρκομανής, να πίνεις…

Για τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου, ότι έχει πάει με άντρα:
“Πολύ φυσικό,πολύ ανθρώπινο… Ένας άντρας που έχει δοκιμάσει τα πάντα, χαίρει της εκτίμησής μου,μη σου πω ότι έχει κλείσει το κύκλο του και σφραγίζεται περισσότερο σαν άντρας. Δε με χαλάει καθόλου να ακούω έναν άντρα να λέει ότι έχειπάει με άλλον άντρα”..

Read More

And More