Σοφία Μουτίδου: Μήνυση εις βάρος της για υποκίνηση δημόσιας βίας – Τι συνέβη

Η Σοφία Μουτίδου τόσο μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media όσο και μέσα από το κανάλι της στο Youtube λέει ανοιχτά την γνώμη της και πολλές φορές με κόστος.

Όπως αποκάλυψε με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή το περσινό βίντεο για τους ομοφυλόφιλους το οποίο είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, της κατατέθηκε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας.

«Υποκινώ δημόσια τη βία! Ναι! Έστω για λίγο, ένοιωσα μέρος του κρατικού μηχανισμού. Άντε και σε ανταρτοπόλεμο» έγραψε η Σοφία Μουτίδου στη λεζάντα της ανάρτησης.

«Τι νέο σου έχω; Μου έκαναν μήνυση! Πήγα χθες το πρωί στην ΓΑΔΑ και ξέχασα να στο πω. Μου έκανε μήνυση κάποιος, ο οποίος θίχτηκε για το περσινό βίντεο με τους ομοφυλόφιλους και μου έκανε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας. Μιλάς με ένα άτομο, το οποίο υποκινεί δημόσια τη βία! Ναι κοπέλα μου, ναι καταπληκτική μου ύπαρξη. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, προσεύχομαι να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια για να δούμε πραγματικά τι σημαίνει υποκίνηση δημόσιας βίας, τι σημαίνει καθαρό καρκίνωμα και κακοήθεια. Stay tuned» εξήγησε στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

Read More

And More