Σοφία Μουτίδου: Το θέατρο την κάνει να ξεχνά… τις δύσκολες ώρες που πέρασε!

Το θέατρο είναι το φάρμακο για κάθε πόνο του ηθοποιού, συνηθίζουν να λένε οι καλλιτέχνες και όπως φαίνεται ισχύει… ‘Έτσι, συμβαίνει και στην περίπτωση της Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε, χαμογελά ξανά και συνεχίζει με αισιοδοξία τις παραστάσεις της.
Αυτήν τη φορά βρέθηκε με το θίασο του καλού της φίλου Χάρη Ρώμα και την παράσταση Πρώτυπος οίκος αντοχής στο Κηποθέατρο Παπάγου και χάρισε απλόχερα το γέλιο στο κοινό…

Στο πλευρό της άλλωστε, μετά την τραγωδία που πέρασε, στάθηκαν όλοι οι φίλοι και οι συνάδελφοί της. Όπως είχε αποκαλύψει και ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή Στα καλά καθούμενα, η Σοφία πέρασε μεγάλη δοκιμασία, όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη, έβαλε τέλος στην ζωή του.
Ο Χάρης Ρώμας είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων, για τον σύζυγο της Σοφίας Μουτίδου: Θα ήθελα να πω ότι ο άνθρωπος αυτός μου ήταν αρκετά συμπαθής, καλός, καλλιεργημένος, όμως η αυτοκτονία δεν είναι ένας τρόπος για να ξεφύγεις από τα πράγματα, από την οικονομική κρίση. Επίσης δεν είναι μόνο η κρίση ο λόγος που μπορεί να εξωθήσει κάποιον σε τέτοιες ενέργειες. Κάποιοι έχουν πάθη και κάποιοι μπορούν να τα διαχειριστούν ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Βεβαίως η κρίση εντείνει τις καταστάσεις.
Και στη συνέχεια αποκάλυψε τι ήταν αυτό που του ζήτησε η ίδια η Σοφία αμέσως μετά την αυτοκτονία του συζύγου της: Όταν έμαθα το γεγονός έχασα την ισορροπία μου. Η ίδια μου ζήτησε να συνεχίσουμε τις παραστάσεις και ξεκινάμε από την Τετάρτη. Η Σοφία αποθεώνεται από το κοινό. Το θέατρο είναι λύτρωση της ψυχής. Θα της κάνει καλό πιστεύω. Θα την κάνει πιο δυνατή όλο αυτό. Μιλάω μαζί της με μηνύματα όλη μέρα.

Φωτογραφίες από την παράσταση:

Read More

And More