Σοφία Νικολάου: Καλεσμένη του Τραμπ στο Λευκό Οίκο για την 25 Μαρτίου!

Την καθιερωμένη τιμητική εκδήλωση για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ελλάδας διοργάνωσε και φέτος ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο Λευκό Οίκο. Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια ήταν οι φετινοί οικοδεσπότες της εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένη στην 25η Μαρτίου, την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ελλάδας. Και φυσικά το “παρών” στην εκδήλωση που έγινε στην Ουάσιγκτον έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, αλλά και πολλοί Έλληνες από τον πολιτικό και πολιτιστικό χώρο.

Ανάμεσά τους ήταν και η γνωστή δικηγόρος Σοφία Νικολάου. Η Σοφία Νικολάου δραστηριοποιείται έντονα το τελευταίο διάστημα στα κοινά της Αθήνας, ενώ με την ενασχόλησή της στους τομείς Δικαιοσύνης και Οικονομίας της ΝΔ εντείνονται οι φήμες ότι θα είναι υποψήφια στην Α’ Αθηνών. Η γνωστή δικηγόρος, μάλιστα, ανέβασε και μερικές φωτογραφίες από τη συμμετοχή της στην ξεχωριστή εκδήλωση στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά πως ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία.

“Με μεγάλη χαρά παραβρέθηκα στην εκδήλωση στο Λευκό Οίκο για την 25 Μαρτίου παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων της Ομογένειας αλλά και εκπροσώπων από την Ελλάδα. Ο Πρόεδρος Τραμπ αναφέρθηκε με θερμά λόγια στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις επισημαίνοντας πως Ελλάδα και ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις του μέλλοντος. Τιμή για μένα και η συζήτησή μου με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο”., ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Σοφία Νικολάου είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και η δικηγορική εταιρία την οποία ίδρυσε το 2004 απασχολεί περισσότερα από 12 άτομα. Το γραφείο Σοφία Νικολάου και Συνεργάτες ασχολείται με το Δίκαιο Επιχειρήσεων, Φορολογικό-Διοικητικό Δίκαιο, Οικονομικό-Ποινικό Δίκαιο, καθώς και με ζητήματα Ενέργειας.

Η Σοφία Νικολάου με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο

Με τον campaign manager του Τραμπ, Τζωρτζ Τζιτζίκο

Με τον Γκας Μπιλιράκη

Στο Λευκό Οίκο…

Read More

And More