Site icon TLIFE

Σοφία Ολυμπίου: Η τελευταία μεγάλη θεατρική παράσταση που συμμετείχε! [pics]

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 χρόνων άφησε η Σοφία Ολυμπίου που την αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της “Θείας Τζούλια” στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 “Άκρως Οικογενεικόν”. Η γνωστή ηθοποιός -κόρη των επίσης ηθοποιών Γιάννη Χαλκιόπουλου και Έλλης Λαλαούνη- είχε συμμετάσχει σε μερικές από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και σε σημαντικές θεατρικές παραστάσεις.

Από τις τελευταίες δουλειές της ήταν η συμμετοχή της στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου παρουσιάστηκε η θεατρική σύνθεση πάνω στη δραματουργία της Λούλας Αναγνωστάκη με τίτλο “Ενέδρες της Ζωής – Λούλα Αναγνωστάκη mixage”, σε κείμενο και σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη. Εκεί η Σοφία Ολυμπίου συνεργάστηκε με την Λένα Παπαληγούρα, τον Κώστα Βασαρδάνη, τον Μάνο Καρατζογιάννη, τον Αλέξανδρο Μαυρόπουλος, την Λουκία Μιχαλοπούλου, τον Γιώργο Ντούση, και τον Νικόλα Στραβοπόδη.

Η παράσταση είχε ανέβει πριν από τρία περίπου χρόνια, το καλοκαίρι του 2014 με όσους βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά να χαρίζουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στην αγαπημένη Σοφία Ολυμπίου.

© 2024 tlife.gr