Λίγα λεπτά μετά την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε ένοχο τον Μάνο Παπαγιάννη σε δεύτερο βαθμό για τον ξυλοδαρμό της, η Σοφία Παυλίδου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στους δημοσιογράφους, έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή της, η Σοφία Παυλίδου τόνισε ότι αισθάνεται δικαιωμένη. «Δικαιώθηκα και στο Εφετείο λοιπόν, το δεύτερο δικαστήριο. Η ποινή δεν άλλαξε, έμεινε ίδια. Δικαιώνομαι εγώ, δικαιώνονται και οι συνάδελφοί μου που τόσο άδικα έμειναν χωρίς δουλειά εκείνη την περίοδο και αυτό δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Δικαιώνεται και η Κάτια Νικολαΐδου, που είχε υποστεί την ίδια συμπεριφορά κάποια χρόνια πριν από εμένα.
Δεν είναι ωραίο για κανέναν να δέχεται βία στον εργασιακό του χώρο και καθένας έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Θα πρέπει να μιλάμε γι’ αυτό, να σπάμε τη σιωπή γιατί έτσι σπάμε και τα στερεότυπα. Για πολλά χρόνια στον χώρο μας υπήρχε σιωπή και ανοχή σε βίαιες συμπεριφορές και χαίρομαι πολύ που η δικαιοσύνη κατατροπώνει αυτές τις συμπεριφορές και το δείχνει για άλλη μία φορά με το σημερινό δικαστήριο» είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Παυλίδου σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.
«Αισθάνομαι δικαίωση και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη» συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.
Ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος με ποινή φυλάκισης 4 μήνες με αναστολή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ