Σοφία Παυλίδου: Αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό λίγο μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα

Την αποκάλυψη πως νόσησε από κορονοίό λίγες μόλις ημέρες αφότου αποχώρησε από τη ΄”Φάρμα” έκανε η Σοφία Παυλίδου μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η δημοφιλής ηθοποιός που είχε καταφέρει να ξεχωρίσει λόγω της αγωνιστικότητας αλλά και του χαρακτήρα της τελικά αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς όπως είπε κάποια θέματα αρρυθμίας που είχε με την καρδιά της δεν της επέτρεπαν να μείνει. Όπως αποκαλύπτει όμως δυο εβδομάδες αφότου αποχώρησε, μια συνάντηση με έναν φίλο της την ανάγκασε να παραμείνει σε καραντίνα αφού νόσησε από covid.

“Χαθήκαμε για λίγο γιατί έκανα ένα υπέροχο ταξίδι στην Φάρμα, σε αυτή την πολύ όμορφη τοποθεσία, σε ένα πάρα πολύ ωραίο αγροτικό σπίτι. Για εμένα ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα σας. Να σας πω ότι στην υγεία μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, πριν μπω έκανα ένα πολύ μεγάλο check up και ήξερα ότι έχω κάποιος πρόβλημα και μετά από κάποιες αρρυθμίες χρειάστηκε να βάλω halter. Την ημέρα που το φόρεσα δεν έκανα κάποιες ιδιαίτερες εργασίες ούτε ανέβηκα κάποιος βουνό έκανε όλες τις δουλειές που κάνω στην καθημερινότητά μου…

Μετά τον αγώνα ασυλίας εκεί έπαθα έναν πανικό και νομίζω ότι χρειάζεται να γνωρίζουμε τα όρια μας και ότι παύει να είναι διασκεδαστικό καλό είναι να σταματήσουμε να το κάνουμε, έτσι επέστρεψα στο σπίτι μου. Έκατσα κλεισμένη μέσα για να μην καταλάβετε ότι έφυγα πριν παιχτεί το επεισόδιο, όμως με επισκέφθηκε ένας φίλος μου ο οποίος, μετά από 2 ημέρες με ενημέρωσε ότι είναι θετικός στον κορονοιό. Ήταν η μέρα που και εγώ είχα αρχίσει να έχω κάποιους πονοκεφάλους και μου φαινόταν περίεργο. Μέχρι να βραδιάσει άρχισαν και κάποιοι πόνοι στα κόκκαλα, ανέβηκε και ένας μικρός πυρετός. Την άλλη ημέρα έκανα το τεστ και βγήκα θετική στον covid, έτσι έμεινα άλλες δυο εβδομάδες μέσα στο σπίτι. θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν είναι ταμπού…” αναφέρει στο βίντεό της η Σοφία Παυλίδου και εξηγεί τι έκανε για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον ιό”.

Read More

And More