Σοφία Παυλίδου: Ποζάρει χωρίς ρούχα στον φακό και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες

Η Σοφία Παυλίδου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωή της, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Η ηθοποιός συνδυάζει διακοπές και δουλειά συνδυάζει η Σοφία Παυλίδου καθώς αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία, με την παράσταση «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Η ίδια μάλιστα, το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά όμως, η Σοφία Παυλίδου ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη, δημοσιεύοντας την πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανάρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χωρίς ρούχα στον φακό του συναδέλφου της, Σπύρου Χατζηαγγελάκη.

«Αποδέξου τον εαυτό σου όπως είναι», σημείωσε η Σοφία Παυλίδου στη λεζάντα που συνόδευσε την καλλιτεχνική της φωτογραφία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Pavlidou (@pavlidou.sofia)

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο ηθοποιός και φωτογράφος είχε δημοσιεύσει μια παρόμοια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Παυλίδου είχε ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο τις γόβες της και ένα μεγάλο καπέλο.

Όπως ήταν αναμενόμενο και οι δυο φωτογραφίες απέσπασαν αμέτρητα likes και σχόλια μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Read More

And More