Σοφία Παυλίδου: Βόλτα στα βόρεια προάστια μαζί με τον καλύτερό της φίλο! [pics]

Σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της βρίσκεται η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου, καθώς τόσο η προσωπική της ζωή όσο και η επαγγελματική πάνε από το καλό στο καλύτερο. Αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή”, γεγονός που την κάνει πολύ χαρούμενη. Από την άλλη πλευρά οι δύο γιοι της από τον γάμο της με τον Χρήστο Φερεντίνο είναι ότι σημαντικότερο έχει και οι στιγμές μαζί του είναι σημαντικές.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το χωρισμό της με τον γνωστό παρουσιαστή, η Σοφία έχει σταματήσει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, καθώς θέλει αυτό το κομμάτι να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φωτογραφικά φλας. Πριν λίγες μέρες, σε συνέντευξή της στην “Realnews” είχε αναφέρει: «Δεν υπάρχει κάτι ακόμα στη ζωή μου, αλλά δεν σας κρύβω πως απολαμβάνω το διάστημα αυτό που είμαι μόνη μου, χωρίς σύντροφο μετά από χρόνια».

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στην Κηφισιά να απολαμβάνει τη βόλτα της μαζί με τον τετράποδο φίλο της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More