Σοφία Τσίπα: Παρουσίασε την δεύτερη ποιητική συλλογή της με τους διάσημους φίλους της στο πλευρό της! [pics]

Μια ιδιαίτερη βραδιά ήταν η χθεσινή για την γνωστή δημοσιογράφο Σοφία Τσίπα. Η Σοφία παρουσίασε στο Ίδρυμα Θεοχαράκη την δεύτερη ποιητική της συλλογή με τίτλο «Στεντόρεια» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Φερενίκη και δέχθηκε με χαρά και συγκίνηση τους αγαπημένους της φίλους στην εκδήλωση.

Ομιλητές ήταν η συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας και ο ομότιμος καθηγητής Γλωσσολογίας ΕΚΠΑ Χριστόφορος Χαραλαμπάκης, ενώ τα ποιήματα διάβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Χρήστος Ζαμπούνης – Έλενα Ακρίτα – Δημήτρης Λιγνάδης – Σοφία Τσίπα – Παύλος Τσίμας – Χριστόφορος Χαραλαμπάκης

Ανάμεσα στους διάσημους φίλους της που έδωσαν το παρών ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Εύα Αντωνοπούλου, ο Παύλος Τσίμας, ο Γιώργος Κιμούλης κ.α.

Συνεχίζοντας στο μονοπάτι της ποίησης όπου ξεκίνησε το 2016, η Σοφία Τσίπα παρουσιάζει με «στεντόρεια φωνή» 38 ποιητικές συνθέσεις, και πάλι στη φόρμα του ομοιοκατάληκτου στίχου την οποία αγαπά, για όσα καταγράφει και βιώνει στη σύγχρονη πραγματικότητα αλλά και για όσα συν-αισθάνεται και καταθέτει: Οι άνθρωποι που κουβαλά μέσα της και συναντά γύρω της, η συντροφικότητα και η μοναξιά, το δίκαιο και το άδικο που μοιραζόμαστε όλοι, το φως και το σκοτάδι της ανθρώπινης ψυχής, μέσα από τον ποιητικό λόγο και τη δύναμη των λέξεων.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Εύα Αντωνοπούλου

Όλγα Παυλάτου – Παύλος Τσίμας – Γιώργος Κιμούλης

Έλενα Ακρίτα – Σοφία Τσίπα

Χρήστος Ζαμπούνης – Έλενα Ακρίτα – Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης

Σωτήρης Μουσούρης – Παύλος Τσίμας

Χρήστος Ζαμπούνης – Σοφία Τσίπα

Ντόρα Μπακογιάννη – Σοφία Τσίπα

Έλενα Ακρίτα – Γιώργος Κυρίτσης

Χρήστος Ζαμπούνης – Έλενα Ακρίτα – Γιώργος Κυρίτσης – Φώτης Παπαθανασίου

Σοφία Τσίπα

Read More

And More