Sofia Vergara: Η τριώροφη γαμήλια τούρτα και η δεξίωση με τον Pitbull να τραγουδά live!

Γάμο υπερπαραγωγή με λευκές ορχιδέες και μια αίθουσα στολισμένη σαν τον κήπο της Εδέμ έκανε η Sofia Vergara. Η πρωταγωνίστρια του Modern Family” παντρεύτηκε τον εδώ και ενάμιση χρόνο αγαπημένο της Joe Manganiello σε μια χλιδάτη τελετή στη Φλόριντα. Μετά το μυστήριο, όμως ακολούθησε και η δεξίωση που δεν είχε προηγούμενο.
Το ζευγάρι έφθασε αγκαλιασμένο στο χώρο που ήταν στολισμένος με λευκά και κόκκινα λουλούδια, έκοψε την τούρτα υπερπαραγωγή τριών ορόφων και χόρεψε τον πρώτο χορό. Ιδιαίτερα συγκινημένος ο γαμπρός έκανε την πρόποση για το γάμο σε δυο γλώσσες (Αγγλικά και Ισπανικά) και μίλησε με λόγια αγάπης για την γυναίκα του.

Όσο για τη μουσική της βραδιάς, αυτή ήταν μια έκπληξη για τους καλεσμένους, αφού το ζευγάρι κάλεσε τον Pitbull να τραγουδήσει live. Με την Sofia να μην σταματά τον ξέφρενο χορό ως το πρωί!

Να σου θυμίσω ότι το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει από το καλοκαίρι του 2014, λίγο μετά το χωρισμό της Vergara με τον πρώην της Nick Loeb. Τα Χριστούγεννα ήρθε η πρόταση γάμου και ο αρραβώνας και τώρα ο λαμπερός γάμος τους στο “The Breakers Resort” του Palm Beach, της Φλόριντα. Καλεσμένοι ήταν πολλοί φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού, αλλά και αρκετοί διάσημοι της διεθνούς showbiz. Ανάμεσά τους οι: Reese Witherspoon, Arnold Schwarzenegger, Harvey Weinstein, Georgina Chapman and Roselyn Sanchez, Channing Tatum με την σύζυγό του Jenna Dewan και η Anna Paquin με τον σύζυγό της Stephen Moyer.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More