Σοφία Βογιατζάκη: Η αγκαλιά και το φιλί στον Γιώργο Κιμούλη – Η φωτογραφία που μοιράστηκε η ηθοποιός

Η Σοφία Βογιατζάκη φέτος συνεργάζεται στο θέατρο με τον Γιώργο Κιμούλη και από την πρώτη στιγμή ήταν μία από τους ηθοποιούς που τον υποστήριζε δημόσια σε κάθε συνέντευξή της.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης ήρθε και εκείνος αντιμέτωπος με κατηγορίες ψυχολογικής κακοποίησης, με την Σοφία Βογιατζάκη να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του.

Οι δύο ηθοποιοί μάλιστα έβγαλαν μια κοινή φωτογραφία, την οποία η Σοφία Βογιατζάκη μοιράστηκε στα social media. Η ηθοποιός αγκαλιάζει και δίνει στον Γιώργο Κιμούλη ένα φιλί στο μάγουλο.

«Τον θεωρώ ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού θεάτρου κι είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη δουλειά. Είμαι στις πρόβες, τον ακούω και τον βλέπω κι ο τρόπος που μιλάει, γιατί είναι μαγικός όταν μιλάει στο θέατρο, είναι μαγικός όταν σκηνοθετεί, είναι υπέροχος όπως δουλεύει με τους ηθοποιούς.

Κάθομαι και τσιμπιέμαι κάποιες στιγμές και λέω «το ζω; Όντως το ζω αυτό ρε παιδί μου;». Δεν έχω ποτέ καμία δεύτερη σκέψη για τους ανθρώπους, αν δεν τους γνωρίσω η ίδια προσωπικά. Έχω δική μου προσωπική γνώμη κι άποψη. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που βγάζω συμπεράσματα, επειδή κάτι άκουσα ή κάτι μου είπαν. Επίσης, δεν με επηρεάζουν οι γνώμες. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε εν δυνάμει τα πάντα. Εννοείται ότι μέχρι στιγμής με κέρδισε και σαν άνθρωπος» είχε τονίσει η Σοφία Βογιατζάκη σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον Γιώργο Κιμούλη.

Read More

And More