Σοφία Βογιατζάκη: “Ξαναπήρα τα κιλά που είχα χάσει γιατί είμαι ηλίθια!”

Η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη, της οποίας το γελιό είναι χαρακτηριστικό κι ακόμα κι αν δεν την βλέπουμε, την καταλαβαίνουμε σίγουρα από αυτό, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”Down Τown” μίλησε για τα κιλά της, τον Παύλο Κοντογιαννίδη, τον έρωτα και το γάμο.

Για τα κιλά που ξαναπήρε…
”Ο Γιώργος Μουλίνος με έχει βάλει σε μια σωστή διατροφή με χαμηλά λιπαρά, για να είναι καλά ο οργανισμός μου. Έχω χάσει αρκετά κιλά και συνεχίζω. Και στο παρελθόν, με τη βοήθεια του, είχα χάσει 25 κιλά. Τα ξαναπήρα γιατί είμαι ηλίθια.

Δεν υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός. Έκανα το λάθος και καλά να πάθω… Πήρα την απόφαση να ξαναρχίσω την προσπάθεια γιατί πονούσαν τα κόκκαλα. Πονούσαν τα γόνατα μου και η μέση μου. Μεγαλώνω, δεν είμαι 25 ετών και πρέπει να χάσω τα περιττά κιλά”.

Όταν ερωτεύεται…
”Όταν ερωτεύομαι εγώ, κολλάω και έχω εμμονές. Αν ο άλλος είναι σε θέση να το δεχτεί αυτό, τα πράγματα πάνε καλά. Γενικά, όμως, σε αυτό το άθλημα δεν είμαι δυνατή. Αντίθετα, είμαι πολύ καλή στο φλερτ, έχω κάνει διατριβή σε αυτόν τον τομέα. Μέχρι εκεί όμως, γιατί όταν τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν όπου φύγει φύγει”.

Για το γάμο
”Εγώ νύφη; Ποτέ! Δεν με ονειρεύτηκα ποτέ νύφη. Αυτό για μένα είναι εφιάλτης. Αποφεύγω το γάμο όπως ο διάολος το λιβάνι!”.

Για τον Παύλο Κοντογιαννίδη
”Με τον Παύλο Κοντογιαννίδη υπήρξα κάποτε πολύ ερωτευμένη! Του το είπα και δεν το πιστεύει!… Όταν ήμουν στο πρώτο έτος της σχολής πρωταγωνιστούσε σε μια επιθεώρηση στο Αθήναιον την οποία είχα δει 45 φορές μόνο για εκείνον. Ήμουν τρελά ερωτευμένη! Τι να το κάνεις όμως; Πήγε και παντρεύτηκε (γέλια). Η Χριστίνα Αλεξανιάν, με την οποία είμαστε φίλες από το 1993, ξέρει πως ξεροστάλιαζα για το Παύλο έξω από το θέατρο. Δεν είχα πάει ποτέ να του ζητήσω αυτόγραφο. Ντρεπόμουν να πλησιάσω. Γενικά στη ζωή μου είμαι πολύ ντροπαλή, μονόχνοτη και μοναχική παρ’ ολο που δεν μου φαίνεται. Έχω πολλές αντιφάσεις ως άνθρωπος”.

Διαβάστε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί

Read More

And More