Σοφία Βογιατζάκη: Συγκινεί με την αποκάλυψή της για την κίνηση της Βίκυς Σταυροπούλου που την έσωσε από τη φυλακή!

Την χημεία τους και την φιλία τους την θυμάσαι σίγουρα στο “Είσαι το ταίρι μου”. Όλη αυτή η κατάσταση όπως φαίνεται δεν ήταν μόνο στη σειρά αλλά και στην πραγματική ζωή. Η Σοφία Βογιατζάκη έκανε μια σημαντική αποκάλυψη στο περιοδικό Λοιπόν για την καλή της φίλη Βίκυ Σταυροπούλου και για τον τρόπο που την έσωσε από την φυλακή.

«Μαζεύτηκε ένα ποσό, μου τηλεφώνησαν από την εφορία ότι πρέπει να πληρωθεί. Χαμός, έψαχνα το λογιστή, τότε έκανα το σίριαλ ‘’Λατρεμένοι γείτονες’’, ήμουν στα γυρίσματα, καλοκαίρι, και το επεισόδιο το πληρωνόμασταν 6 μήνες μετά. Μου ήρθε να πληρώσω μια εφορία 12.000 ευρώ, τα οποία δεν τα είχα, και έπαθα πανικό, θα με πήγαιναν “μέσα”», εξομολογείται στο περιοδικό η γνωστή ηθοποιός.

«Έκανα διακανονισμό στην εφορία σε τρεις δόσεις, 4.000 το μήνα, κι έρχεται η ώρα να πληρώσω τη δόση και δεν έχω. Μιλούσα με το στούντιο μήπως γινόταν να πληρωθώ προκαταβολικά ένα επεισόδιο… Τίποτα. Μου τηλεφώνησε κάποια στιγμή η Βίκυ Σταυροπούλου να μάθει πώς είμαι και της είπα ότι θα πάω φυλακή, γιατί συμβαίνει αυτό κι αυτό. Έχει κινήσει λυτούς και δεμένους μήπως γίνεται να πληρωθώ προκαταβολικά, αλλά δεν γίνεται. Μετά από δύο μέρες μου τηλεφώνησε ξανά και μου είπε ότι χρειάζεται τον αριθμό λογαριασμού της μισθοδοσίας μου, γιατί θέλει κάπου να τον χρησιμοποιήσει… Δεν πήγε το μυαλό μου…» εξηγεί η Σοφία και καταλήγει: «Αφού της τον δίνω, μου λέει: «Ήθελα να σου κάνω δώρο ένα ταξίδι, σου έχω βάλει 4.000 ευρώ στο λογαριασμό σου, να πληρώσεις τη δόση της εφορίας και το ταξίδι θα το κάνεις άλλη φορά». Είναι σπουδαία χειρονομία».

Read More

And More