Σοφία Βόσσου: Το ξέσπασμα της κόρης της, Ερασμίας Μάνου, για όσα γράφτηκαν για την υγεία της!

Δημοσίευμα της Espresso, που κυκλοφορεί σήμερα, αναφέρει πώς η Σοφία Βόσσου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, μετά από λεπτή και σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μάλιστα, αναφέρει πώς όλα άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στο στομάχι.

Το εν λόγω έντυπο φαίνεται πώς έφτασε από νωρίς το πρωί στα χέρια της κόρης της Σοφίας Βόσσου, Ερασμίας Μάνου, η οποία το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ξέσπασε δημόσια για τις ανακρίβειες που αναφέρει σχετικά με την κατάσταση της υγείας της μητέρας της.

“Ντροπή σας! Δεν έχετε ούτε ιερό, ούτε όσιο και λέτε και ανακρίβειες… Από την άλλη η υγεία ενός ανθρώπου είναι προσωπικό δεδομένο γι’αυτό και υπάρχει το ιατρικό απόρρητο αλλιώς θα σας ενημερώναμε οι ίδιοι αν θέλαμε και αν φυσικά είχατε μπει στον κόπο να κάνετε ένα τηλέφωνο πριν βγάλετε την είδηση αυτή…” , έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες την ανάρτησή της:

 

Το TLIFE επικοινώνησε με την Σοφία Βόσσου, η οποία δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της για το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Read More

And More