Σοφία Χαρμαντά: Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον Τζέραρντ Μπάτλερ και το ενδεχόμενο να μπει στο GNTM

Στην εφημερίδα “On time” και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη μίλησε το γνωστό μοντέλο Σοφία Χαρμαντά. Η μελαχρινή καλλονή αναφέρθηκε στην καριέρα της στο εξωτερικό αλλά και στη σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ.

“Είμαι στο Λονδίνο, γιατί ακόμα δεν μπορώ να ταξιδέψω στην Αμερική. Κάνω focus στην Ευρώπη. Τώρα πηγαίνω στο Μιλάνο, που έχω να κάνω μια συνεργασία με μεγάλη εταιρεία και την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκομαι στη Γερμανία, όπου θα κάνω φωτογράφιση με ρούχα”, δήλωσε το γνωστό μοντέλο για τα επαγγελματικά του αυτή την περίοδο.

“Στην προσωπική μου ζωή είμαι ευτυχισμένη. Έχω σχέση και είμαι πολύ καλά”, αρκέστηκε να αναφέρει η Σοφία Χαρμαντά για τα προσωπικά της, ενώ, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ, η ίδια απάντησε: “Με τον Τζέραρντ Μπάτλερ είμαστε πολύ καλά. Τον ξέρω αρκετό καιρό. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισα στην Αμερική”.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο GNTM, η Σοφία Χαρμαντά ξεκαθαρίζει: “Όχι, δεν θα πήγαινα υποψήφια στο GNTM. Δεν είμαι ένα νέο πρόσωπο που ξεκινάω τώρα την καριέρα μου. Παρ’ όλα αυτά είμαι υπέρ μια κοπέλα ή ένα αγόρι που ξεκινούν τώρα στο χώρο του modeling να δηλώσουν συμμετοχή, γιατί φαίνεται να είναι μια ωραία εμπειρία”.

Read More

And More