Σοφία Χαρμαντά: Η Ελληνίδα καλλονή στην καμπάνια της νέας σειράς εσωρούχων της Heidi Klum!

Μια απίστευτη επαγγελματική ευκαιρία έχει η Σοφία Χαρμαντά! Το 23χρονο μοντέλο που έκανε θραύση στην Ελλάδα αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στο Hollywood και να κυνηγήσει μια καριέρα στο εξωτερικό. Και τα καταφέρνει μια χαρά! Βλέπεις, η Σοφία πρόκειται να είναι για έναν ολόκληρο χρόνο το νέο πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της νέας σειράς εσωρούχων και μαγιό της Heidi Klum, η οποία κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουλίου. Η Σοφία Χαρμαντά κέρδισε τη δουλειά μέσω casting μεταξύ δεκάδων μοντέλων απ’ όλο τον κόσμο, ενώ η διήμερη φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στη Τζαμάικα παρουσία της ίδιας της Heidi Klum.

Η Ελληνίδα Emily Ratajkowski – όπως έχει χαρακτηριστεί η 23χρονη –  ανέπτυξε πολύ καλές σχέσεις με την διάσημη Γερμανίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο και μάλιστα τόνισε ότι η τελευταία όχι μόνο την βοηθούσε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, αλλά τη συμβούλευσε για τη ζωή της στην Αμερική, για το book της και για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η προσωπικότητα που θα αναπτύξει το μοντέλο που θέλει να ξεχωρίσει.

Λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Σοφία Χαρμαντά συμμετείχε για 2η συνεχή φορά στην ετήσια εβδομάδα μόδας με μαγιό στο Μιάμι , Miami Swim Week. Την επιμέλεια των show είχε αναλάβει ο οίκος Dior!

Δες φωτογραφίες:

https://instagram.com/p/Bz7rbGgnN8e/

https://instagram.com/p/Bz5v_7rnfwU/

Η Σοφία Χαρμαντά τα κατάφερε με σκληρή δουλειά, επιμονή και ρίσκο να αφήσει τη ζωή της στην Ελλάδα.

Read More

And More