Σοφία Χατζηπαντελή – GNTM: Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα – «Ανυπομονώ να ενοχληθούν οι Έλληνες τηλεθεατές»

Σοφία Χατζηπαντελή θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στον νέο κύκλο του GNTM. Το μοντέλο που θα συμμετάσχει ως γκεστ coach στο σόου μόδας έχει συζητηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα λόγω των χαρακτηριστικών ενωμένων φρυδιών της.  

Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει το GNTM 5 και γι’ αυτόν τον λόγο, ανήρτησε μία νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα στο πλατό.

Όπως θα δεις, φωτογραφήθηκε στην καρέκλα του κριτή κι έκανε το σήμα της ειρήνης.

«Ανυπομονώ να ενοχληθούν οι Έλληνες τηλεθεατές με το πόσο αγαπώ αυτά που εκείνοι μισούν στα μοντέλα» σχολίασε η Σοφία Χατζηπαντελή στη λεζάντα της φωτογραφίας από τα γυρίσματα του GNTM.

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σοφία Χατζηπαντελή:

Ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1997, είναι 25 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Αργότερα μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με τον πατέρα της και τον αδερφό της όπου σπούδασε μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ. Τότε άρχισε να έχει και την πρώτη της επαφή με το modelling, ξεκινώντας να φωτογραφίζεται για πασίγνωστα brand όπως το Guess Jeans.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε κυρίως γνωστή ως «το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι», το οποίο δείχνει με υπερηφάνεια στα social media. Η 25χρονη ξεκίνησε το #UnibrowMovement, ένα κίνημα υπέρ της τριχοφυΐας, το οποίο έχουν αγκαλιάσει αρκετές διάσημες προσωπικότητες όπως η Paris Jackson. Μάλιστα, το ενιαίο φρύδι της το έχει βαφτίσει… «Βερόνικα»!

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια στο αμερικάνικο Harpeer’s Bazaar τα εντυπωσιακά μεγάλα και πυκνά της φρύδια τα κληρονόμησε από τη μητέρα της, η οποία την ενέπνευσε όχι μόνο να τα φροντίζει αλλά και να νιώθει περήφανη γι’ αυτά από τότε που ήταν μικρή.

Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 50 εξώφυλλα περιοδικού παγκοσμίως όπως των περιοδικών Vogue, Elle, Harpers Bazaar, New York Times και Vanity Fair, όπως και σε πασαρέλες και για άλλα διάσημα brand της μόδας, όπως τα Chanel και Fenty Beauty. Είναι μέλος των πρακτορείων Premier Model Management και MUSE NYC.

Από το 2019 διατηρεί σχέση με τον φωτογράφο Ζακ Αποστόλου που ζει στο Λονδίνο. Οι δυο τους φαίνονται full in love, με την 25χρονη να μη κρύβει τον έρωτά της για το αγόρι της!

Read More

And More