Σοφία Χατζηπαντελή – GNTM: Οι φωτογραφίες που έσβησε με τον σύντροφό της μετά τον χωρισμό

Η Σοφία Χατζηπαντελή σύντομα επιστρέφει στο GNTM σε ρόλο guest κριτή, όπως και την γνωρίσαμε τηλεοπτικά στις auditions του ριάλιτι μοντέλων.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star βρέθηκε στο πλατό του GNTM όπου και συνάντησε τη Σοφία Χατζηπαντελή στα νέα γυρίσματα.

Σοφία Χατζηπαντελή – Ανακοίνωσε τον χωρισμό της

Το μοντέλο και κριτής του GNTM δήλωσε για τον χωρισμό από τον σύντροφό της: «Ο Ζαχαρίας είναι υπέροχος και υποστηρικτικός. Είμαι 25χρονών όμως και ποτέ μου δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου. Νόμιζα ότι ο Ζαχαρίας μου τρώει πολύ χρόνο – το λέω με αγάπη – οπότε είμαι μόνη μου γιατί θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου», είπε στην κάμερα του Star η Σοφία Χατζηπαντελή.

Από το 2019  η Σοφία Χατζηπαντελή διατηρούσε σχέση με τον φωτογράφο Ζαχαρία Αποστόλου ο οποίος ζει στο Λονδίνο. Τα τελευταία τρία χρόνια το ζευγάρι είχε αναρτήσει αρκετά τρυφερά στιγμιότυπα στα social media. Μετά τον χωρισμό τους η Σοφία Χατζηπαντελή κατέβασε από το προφίλ της στο instagram τις φωτογραφίες με τον Ζαχαρία.

Το TLIFE σας είχε παρουσιάσει στο παρελθόν τρυφερά στιγμιότυπα του ζευγαριού τα οποία πλέον έχουν κατέβει από τα social media:

Σε ένα από τα instastories είχαμε δει τη Σοφία και τον Ζακ σε ένα τρυφερό φιλί μπροστά στον φακό:

Read More

And More