Σοφία Χατζηπαντελή: Η αποθέωση για την επιστροφή στο GNTM, το unfollow στην Βίκυ Καγιά και οι αιχμηρές ατάκες

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, στον Ημιτελικό είδαμε μια μεγάλη επιστροφή! Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε έκπληξη στην τελική πεντάδα στην Ρώμη, για να ενθαρρύνει τα μοντέλα και να δει την εξέλιξή τους.

Το διάσημο μοντέλο με την εκρηκτική προσωπικότητα επέστρεψε μετά τις auditions ως η τελευταία guest κριτής του Ημιτελικού του GNTM.

Όπως ήταν επόμενο, οι χρήστες στα social media αποθέωσαν την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία ομολογουμένως έλειψε στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς έδινε το κάτι διαφορετικό.

 

Ωστόσο κάτι συνέβη στο γύρισμα της στην Ρώμη, με συνέπεια η Σοφία Χατζηπαντελή να αποχωρήσει από το GNTM με πικρία, κάνοντας unfollow την Βίκυ Καγιά στο Instagram αλλά και γράφοντας αιχμηρές ατάκες για την κριτική επιτροπή στα social media.

«Υπάρχουν κάποιες φήμες ότι έχω κάνει κάποιον unfollow επειδή υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ μας, κάποιο… δράμα. Δείτε πώς θα απαντήσω, δείτε πόσους ακολουθώ, είναι πολλοί, οπότε για να έχω κάνει κάποιον unfollow, υπάρχει λόγος», είχε σχολιάσει όλο νόημα η Σοφία Χατζηπαντελή φουντώνοντας έτσι την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά.

Παράλληλα, το μοντέλο σχολίαζε καυστικά κάτω από αναρτήσεις που αφορούν το GNTM μέσα από το οποίο την γνωρίσαμε φέτος τηλεοπτικά ως guest κριτή.

«Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές του GNTM, εγώ έχω μία καριέρα για την οποία νοιάζομαι. Δεν μιλάω μόνο για όσα έχω κάνει, κάνω πραγματικά», έγραψε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! σχολίασε πρώτη φορά το unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή, ξεκαθαρίζοντας μια και καλή:

«Εγώ έδωσα μάχη για να έρθει. Της είχα κάνει πριν από έναν χρόνο μια συνέντευξη στο πλαίσιο του Marie Claire Power Trip, που ήταν αφιερωμένο στο diversity. Εκεί της είπα ότι θα ήταν πολύ καλή στην τηλεόραση. Από τότε κρατήσαμε επαφή, την ξανασυνάντησα στο Λονδίνο και το Παρίσι και έτσι πήρα την booker της, ήρθε για δοκιμαστικό και την πήραν.

Το κανάλι αποφάσισε να είναι μόνο στις οντισιόν και να επιστρέψει ξανά προς το τέλος.

(Για το unfollow) Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Εγώ την ακολουθώ ακόμη στο Instagram. Ήμασταν μαζί στην Ρώμη πριν έναν μήνα».

Η Σοφία Χατζηπαντελή όμως δεν το έβαλε κάτω και σε live της στο Instagram εξέφρασε για ακόμη μια φορά τα παράπονα που είχε από ανθρώπους στο GNTM.

«Όλο το καλοκαίρι ήμουν τόσο φοβισμένη και αγχωμένη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και αποδείχθηκε πως όλα ήταν μια χαρά. Οι άνθρωποι που με έκαναν να φοβηθώ είναι αυτοί που δεν θα έπρεπε να είναι στο GNTM» τόνισε η Σοφία Χατζηπαντελή.

 

Το τι συνέβη με την Σοφία Χατζηπαντελή και την Βίκυ Καγιά στην Ρώμη κανείς δεν το γνωρίζει, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι το μοντέλο με το «μονόφρυδο» έκανε τη συμμετοχή της στο GNTM… talk of the town!

Read More

And More