Σόφια Ζαννίνου: Η εξομολόγηση για τη σχέση με τον πατέρα της και οι αναμνήσεις από τον Θανάση Βέγγο

H Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον πατέρα της, Γιάννη Παπαδόπουλο, για την καριέρα της αλλά και για τις αναμνήσεις της από τον Θανάση Βέγγο.


Για τη σχέση με τον πατέρα της


«Ο μπαμπάς μου στενοχωρήθηκε πάρα πολύ που ήμουν κορίτσι και όχι αγόρι. Με ανέβαζε κάθε πρωί στο βουνό απέναντι από το σπίτι μας. Είχα μαζί μου μία κόκκινη ρόμπα της μαμάς μου και την κουνούσα όταν έφτανα στην κορυφή για να με δει με τα κυάλια. Ήθελε να γίνω στιβαρή, δυνατή, ριψοκίνδυνη και θαρραλέα», εξομολογήθηκε η Σόφη Ζαννίνου.


Η καριέρα και οι αναμνήσεις από τον Θανάση Βέγγο


«Έτυχαν κάποιες στιγμές στην καριέρα μου που δεν είχα τις προτάσεις που ήθελα, έλεγα «όχι». Δεν ήμουν σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση και προτίμησα να πουλήσω τα χρυσαφικά μου. Την εποχή που γίνονταν οι βιντεοκασέτες μου έδιναν πάρα πολλά λεφτά, μπορούσα να τα πάρω σε μία εβδομάδα, αλλά δεν έκανα ούτε μία».

Όσον αφορά τον Θανάση Βέγγο αποκάλυψε: «Ήταν πολύ δεμένος με τον πατέρα μου. Όταν κηδεύτηκε ο πατέρας μου έβαλα να διώξουν τον ηθοποιό γιατί φοβήθηκε μήπως πάθει κακό. Η πρώτη μου ταινία ήταν το «Τύφλα να έχει ο Μάρλον Μπράντο», πήγαινα στην πέμπτη δημοτικού. Ο Βέγγος είχε πάρει τότε το καινούριο του αυτοκίνητο και ο πατέρας μου με τον Μπάρκουλη και τον Κακκαβά το σήκωσαν και το πήγαν αλλού. Ο Βέγγος βγήκε να δει το πρωί το αυτοκίνητό του και φώναζε ότι του το κλέψανε».


Read More

And More