Σοφιάνα Αβραμάκη: «Μου λένε να στείλω τις πατούσες μου, έχει περάσει από το μυαλό μου, θα είχα βγάλει τουλάχιστον 3.000€»

Η Σοφιάνα Αβραμάκη από την ημέρα που ολοκλήρωσε το ταξίδι της στο Survivor, είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά, ενώ πλέον είναι και ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης πρόσφατα έκανε ένα βίντεο με τον καλό της φίλο, Κωνσταντίνο Αρτσίτα, το οποίο ανήρτησαν και στο Instagram και εκεί η Σοφιάνα Αβραμάκη απάντησε στις πιο συχνές ερωτήσεις που δέχεται από στα social media.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη μαζί με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα, έκαναν ένα βίντεο στο Instagram διαβάζοντας τα μηνύματα που δέχεται η πρώην παίκτρια του Survivor από followers της.

Εκτός από τα πικάντικα σχόλια που έχει λάβει για την εμφάνισή της, η Σοφιάνα Αβραμάκη αποκάλυψε ότι ανάμεσα στα άτομα που της έχουν στείλει, είναι και ένας συμπαίκτης της από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Σκλάβος σου όποτε θες», «Έτοιμη για κρεβάτι είσαι», «Κάτι πόδια ατελείωτα», «Ρομαντική μ…νάρα είσαι Σοφιάνα μου», «Πηγαίνω τώρα να σου αγοράσω το πιο ακριβό δαχτυλίδι του κόσμου και να σου κάνω πρόταση γάμου μπροστά σε όλους», είναι μερικά από τα μηνύματα που έχει λάβει η Σοφιάνα Αβραμάκη στα social media.

«Μου έχουν στείλει πολλά τέτοια, να στείλω τις πατούσες μου και τα λοιπά. Έχει περάσει από το μυαλό μου, θα είχα βγάλει τουλάχιστον 3.000 από αυτό», ανέφερε επιπλέον η Σοφιάνα Αβραμάκη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Artsitas (@artsitas)

Read More

And More