Σοφίνα Λαζαράκη: «Μέχρι τα 18 μου οι γονείς μου δεν είχαν επαφές, μέχρι που πάτησα πόδι και από τότε ήρθαν κοντά»

Η Σοφίνα Λαζαράκη, η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση και του Κωνσταντίνου Λαζαράκη αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Σκαραβαίος».

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η Χριστιάνα Κοχλατζή τη συνάντησαν κι εκείνη μίλησε για τα κοινά που έχει με την ηρωίδα που υποδύεται, αλλά και για τη σχέση των γονιών της, η οποία πέρασε από διάφορες φάσεις.

«Έχουμε διάφορα κοινά με την Χλόη, την ηρωίδα που υποδύομαι στον Σκαραβαίο. Έχει μάθει να κρατάει το στόμα της κλειστό όταν πρέπει κι ας είναι βάρος για εκείνη» ανέφερε αρχικά η Σοφίνα Λαζαράκη.

«Και οι δυο γονείς μου ήταν πάντα τεράστιο στήριγμα για μένα. Και ο πατέρας και η μητέρα μου είναι πάντα δίπλα μου, σε κάθε μου βήμα, και είμαι πολύ τυχερή και ευγνώμων γι’ αυτό το πράγμα. Αγάπη υπήρχε ανέκαθεν και από τους δυο. Προφανώς είχαν τα θέματά τους. Για πολλά χρόνια είχαν μεταξύ τους θέματα αλλά, ήταν στήριγμα και οι δυο, δεν εξαφανίστηκε ποτέ κανείς, πράγμα πολύ σύνηθες στις μέρες μας.

Δεν είμαστε το σουηδικό μοντέλο οικογένειας. Μέχρι και τα 18 μου οι γονείς μου δεν είχαν καθόλου επαφή. Μέχρι που εγώ κάπως πάτησα πόδι και είπα ότι θέλω μια φορά να έχω στο τραπέζι και τους δυο μου γονείς, και από τότε, ειδικά από όταν έφυγα για Ισπανία, κάπως έφυγε το παιδί και δεν είχαν πλέον τίποτα να χωρίσουν και έλειπα και στους δυο, γίνανε φίλοι μετά από τόσα χρόνια που δε μιλάγανε, και πλέον θα φάμε και όλοι μαζί, θα πάμε μια βόλτα, θα πιούμε έναν καφέ.

Ακόμα κι εγώ όταν λείπω μπορεί να βρεθούν σαν φίλοι, να τα πουν, το οποίο είναι πολύ υγιές και τους χαίρομαι. Είναι και λίγο περίεργο βέβαια, γιατί έχω άλλο κώδικα επικοινωνίας με τον μπαμπά μου, άλλο με τη μαμά μου, όταν είναι και οι δυο μαζί, λαγκάρει λίγο το σύστημα. Πλέον δεν προσέχω τι θα πω στον καθένα, το έχω κάνει πάρα πολύ στη ζωή μου αυτό» είπε σε άλλο σημείο η Σοφίνα Λαζαράκη.

Read More

And More