Το σόι σου: Η Μένη Κωνσταντινίδου “εισβάλλει” στο σπίτι των Τριαντάφυλλων

Το σόι σου: Η Μένη Κωνσταντινίδου “εισβάλλει” στο σπίτι των Τριαντάφυλλων | tlife.gr

Σε ένα ρόλο έκπληξη που θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Τριαντάφυλλων στη σειρά “Το σόι σου” θα εμφανιστεί στο επεισόδιο της Τρίτης η Μένη Κωνσταντινίδου. Η γνωστή ηθοποιός αναλαμβάνει να “τρελάνει” την οικογένεια και ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Μετά από μια επιτυχή εγχείρηση του Μενέλαου σε ένα δύσκολο περιστατικό, η κόρη του ασθενή έρχεται στο σπίτι των Τριαντάφυλλων γεμάτη ευγνωμοσύνη για να τον ευχαριστήσει. Εκεί, γνωρίζει τον Κωνσταντίνο και τον ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Και με μια πρώτη ματιά, φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα, αφού εκείνη μοιάζει να είναι η θηλυκή εκδοχή του Κωνσταντίνου, ντροπαλή, καθωσπρέπει, γλυκομίλητη και ονόματι Κωνσταντίνα. Μοιράζονται ακόμα και το ίδιο πάθος για τη Φαρμακευτική. Το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα συμμετέχει σε μια έρευνα θα σταθεί η αφορμή για να τους φέρει πιο κοντά. Η Κωνσταντίνα ζητά τη βοήθειά του στη μελέτη, κι ενώ εκείνος νομίζει ότι είναι ένα απλό αίτημα για βοήθεια, όλοι γύρω του βλέπουν πως η κοπέλα θέλει κάτι παραπάνω.

 

Η Αντωνία ζηλεύει παράφορα, τρέμοντας μήπως αυτή η γυναίκα είναι το άλλο μισό του Ζουζουνέλ της, και με τη Λυδία ψάχνει τρόπους να τη βάλει στη θέση της. Μόνο που η Κωνσταντίνα πιστεύει ότι η θέση της είναι δίπλα στον Κωνσταντίνο…

Ίσως είναι ώρα για την Αλεξάνδρα να αναλάβει δράση για να γλιτώσουν από την μικρή κολλιτσίδα…

READ more